Drama Katarine Oksenberg: Strahovala sam za ćerku i bojala se najgoreg

Drama Katarine Oksenberg: Strahovala sam za ćerku i bojala se najgoreg

Autor: | 17/05/2019

0

Katarina Oksenberg se 2011. godine pridružila ćerki Indiji na seminaru organizacije pod nazivom NXIVM. Njena dvadesetogodišnja ćerka bila je na pragu izgradnje nove kompanije i obe su mislile da bi joj taj program mogao pomoći.

Ali, ubrzo, videla je zlokobnu stranu onoga što je trebalo da bude organizacija za samopomoć osmišljena da pomogne svojim klijentima da postanu najbolje verzije sebe. Ona se povukla iz organizacije 2013, ali Indija nije.


Katarina je svedočila kako joj je ćerka uvučena dublje u kult, i na kraju se pridružila tajnom, elitnom „sestrinstvu“ koje je regrutovalo druge žene kao „robove“, izgladnjujući ih, i koje su bile označene inicijalima svog vođe.

-U svojoj glavi, mogla sam da čujem ženske krike. Molila sam se da moja slatka ćerka nije otišla toliko daleko da je dopustila da je neko varvarski osakati i muči, ali sam se bojala najgoreg, piše Katarina.

View this post on Instagram

A post shared by Catherine Oxenberg (@catherineoxenberg) on Aug 10, 2018 at 4:49am PDT


Ovako Katarina Oksenberg, ćerka kneginje Jelisavete Karađorđević i zvezda serije „Dinastija“, u svojoj knjizi „Captive: A Mother’s Crusade to Save Her Daughter from a Terrifying Cult“, opisuje njena ćerka Indija (26) bila duboko uvučena u „mračan i zli svet“ kulta NXIVM…

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti