Tijana Dapčević o sestrinom nastupu na Evroviziji: Nisam pristrasna, ona je prosto bila najbolja

Tijana Dapčević o sestrinom nastupu na Evroviziji: Nisam pristrasna, ona je prosto bila najbolja

Autor: | 17/05/2019

0


Pevačica Tijana Dapčević sa mnogo emocija pratila je sestrin nastup na 64. Pesmi Evrovizije, a pošto je Tamara Todevska odvela Makedoniju u finale sigurna je da ima šanse za pobedu na takmičenju.

Ja sam najponosnija sestra u Evropi trenutno. Stvarno nisam pristrasna, ona je prosto bila najbolja", kaže Tijana.

View this post on Instagram

A post shared by Tamara Todevska (@tamaratodevska) on Sep 3, 2016 at 3:22pm PDT


-Nakon Tamarinog nastupa me je zvala Marija Šerifović i jednoglasno smo se složile da je Tamara vokalno bila najbolja na celoj “Evrovziji", tako da nisam subjektivna".

Pevačica otkriva da njena mlađa sestra retko kada ima tremu, kao i zašto nije poslušala njene savete oko nastupa na takmičenju.

-Tamara nikad nema tremu, ona nije tremaroš kao ja. Pitala me je za savete i konsultovale smo se, ali ih nije upražnjavala na kraju, prosto je išla putem koji je ona zamislila, navodi Dapčevićka.


-Nevena je stvarno bila na visini zadatka i osvetlela je obraz naciji. Odlično je pevala i sjajno joj je izgledao nastup. Svideli su mi se i Šveđanin i Italijan ali moram da kažem da navijam za sestru u finalu, iskrena je ponosna sestra koja smatra da je Tamara uradila pravu stvar što je odabrala da predstavlja Makedoniju sa baladom.

-“Evrovizija” je stvarno druga planeta. Tamo idete ili sa baš dobrom baladom sa kojom ćete da pokidate ili sa kompletnim cirkusom. I Tamara dok je birala pesmu isto je razmišljala i naravno odlučila se za baladu jer ima odličan i moćan vokal, objašnjava Tijana

Hellomagazin.rs Andreja Damjanović/ Instagram

Najnovije vesti