Natali Portman u neverici: Mobi tvrdi da se viđao sa glumicom, ona mu žustro odgovorila

Natali Portman u neverici: Mobi tvrdi da se viđao sa glumicom, ona mu žustro odgovorila

Autor: | 24/05/2019

0

Muzičar Mobi (53), čije je pravo ime Richard Melville Hall, nedavno je otkrio da se viđao sa 16 godina mlađom Natali Portman u njenim 20-im godinama, ali je istakao da je to trajalo samo nekoliko nedelja.

On je u svojoj knjizi napisao da je tada gospođica Portman otvoreno koketirala s njim u bekstejdžu njegovog koncerta. "Ja sam bio ćelava pijanica, ona prelepa filmska zvezda, ali uprkos tome bila je u mojoj sobi u bekstejdžu i flertovala sa mnom. Ja sam tada imao 33, ona 20", napisao je u svojoj knjizi "When It Fell Apart" muzičar kojeg ne viđamo često u javnosti, niti ga u poslednje vreme čujemo, prenosi dnevnik.hr.

-Nekoliko nedelja pokušavao sam da joj budem dečko, ali nije uspelo. Mislio sam da ću morati da joj objasnim svoj strah od toga da budem u pravoj vezi, ali jedne noći me je obvavestila da je upoznala nekog. Laknulo mi je što neću morati da joj objašnjavam koliko sam oštećen, napisao je muzičar.


Međutim, sada se javila i 37-godišnja Natali i demantovala glasine o vezi s muzičarem kojeg je usput nazvala i "jezivim starcem“.

-Bila sam jako iznenađena kad sam čula novosti, a rekao je i da sam imala 20 godina. Definitivno nisam, bila sam tinejdžerka koja je upravo napunila 18. Sećam se da je on bio mnogo stariji od mene i jeziv, s obzirom na to da sam tek završila srednju školu, nastavila je glumica, koja u svemu tome vidi samo marketinški trik, kao i način da se pospeši prodaja.

Doduše, istina je da ona danas ima 37 godina, a on 53, što je razlika od 16, a ne 13 godina kako on tvrdi, pa je njegova priča ipak malo klimava. Ipak, da li je posredi samo loše sećanje?

Natali je priznala da je u to vreme bila na jednom od njegovih nastupa, i da se s njim upoznala u bekstejdžu, ali je izjavila da joj je muzičar tada rekao:

-"Hajde da budemo prijatelji". On je bio na turneji, ja sam snimala film. Družili smo se nekoliko puta pre nego što sam shvatila da je to stariji muškarac koji je bio zainteresovan za mene na neprikladan način, zaključila je slavna glumica.


A sada se oglasio i Mobi na Instagramu, na kojem je podelio zajedničku fotografiju sebe i glumice uz poduži status.

-Nedavno sam pročitao članak u kojem je Natali Portman rekla da se nikad nismo zabavljali. To me zbunilo, jer jesmo. I nakon kratke avanture iz 1999. godine ostali smo godinama prijatelji. Volim Natali, i poštujem njenu inteligenciju i aktivizam. Ali, da budem iskren, ne mogu da shvatim zašto bi pogrešno prikazivala istinu o našoj (iako kratkoj) vezi. Priča koju sam izneo je tačna, ima i mnogo fotografija koje to dokazuju. U potpunosti poštujem njeno moguće žaljenje zbog veze sa mnom (da budem iskren, verojatno bih i ja zažalio na njenom mestu), ali to ne menja stvarne činjenice naše kratke romantične istorije- stoji u njegovoj objavi.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti