Ksenija Bujišić blista nakon porođaja: Ne može da se odoli onom malom, slatkom stvorenju!

Ksenija Bujišić blista nakon porođaja: Ne može da se odoli onom malom, slatkom stvorenju!

Autor: | 09/06/2019

0

Ksenija Bujišić koja se porodila pre manje od mesec dana pojavila se na svadbi Tijane Stoisavljević, koju je i upoznala sa njenim sada mužem Mihailom Milutinovićem, pa je progovorila o svom privatnom životu.

Prvi put nakon porođaja Ksenija je izašla na devojačko veče, a sada otkriva kako se oseća kao majka.

- Biti mama je najlepša stvar na svetu, sve mame znaju, a one koje nisu, neka se što pre ostvare, jer je to stvarno jedini smisao života. Mogu da se pohvalim da je moja beba sada stvarno super. Spava, jede, tako da za sada sarađujemo, ali sam spremna i da bude naporno, ne može da se odoli onom malom, slatkom stvorenju - izjavila je Ksenija.

https://www.instagram.com/p/Byf_SptoiiP/

Voditeljka jedva čeka da se vrati na posao, koji kako kaže voli.

- Jedva čekam da počnem da radim, to će biti u septembru. Radila sam skoro celu trudnoću, nije bilo razloga da ranije prestanem. Ova pauza je bila dovoljna, da se ustaje bez alarma, da se ispijaju kafe, ali dovoljno je - izjavila je Ksenija, a svi su primetili da je brzo vratila liniju od pre porođaja:

- Ja sebe previše kritikujem, nije sve savršeno, ali se dobro držim.

Bujišićeva nije udata za svog partnera i vešto izbegava o njemu da priča.

- Ne razmišljam o udaji, stvari su se desile tim redosledom, takva je sudbina. Ne želim da pričam na tu temu, ali normalno je da živim sa osobom s kojom imam dete - rekla je voditeljka.

hellomagazin.rs ATA Images