Stopama oca i brata: Stefan Živojinović u vezi sa popularnom pevačicom? (video)

Stopama oca i brata: Stefan Živojinović u vezi sa popularnom pevačicom? (video)

Autor: | 13/06/2019

0

Stefan Živojinović poneo se kao pravi džentlmen, pa je atraktivnu pevačicu Milicu Pavlović automobilom dovezao do jednog prestoničkog restorana na ručak. Dok se mnogi pitaju kako to da zgodna Milica nikada nije prošetala dečka, sve su glasnije gradske priče da između mladog pevača i nje postoji nešto više od prijateljstva.

Pevačica se i te kako sredila za ovaj popodnevni susret, a uz elegantnu odevnu kombinaciju ponela je i visoke štikle. Iako su pokušali da se provuku neprimećeno, Stefana su prepoznali čim je izašao iz automobila, a potom i njegovu partnerku Milicu.

– Stefan se prema Milici postavio kao pravi džentlmen, u restoran su došli njegovim automobilom. Među njima su sevale varnice, ali nisu razmenjivali nežnosti. Osmehivali su se jedno drugom, a onda su zastali na ulazu pa se nešto dogovarali i objašnjavali jedno drugom. U svakom slučaju, bili bi zaista lep par, oboje su zgodni, mladi i uspešni, tako da što da ne – kaže očevidac za “Blic”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Pavlovic (@milicapavlovic_star) on Jun 13, 2019 at 12:31am PDT

Nakon skoro dva sata Milica i Stefan su napustili lokal, a Živojinović ju je dopratio do svog automobila i kao pravoj dami otvorio vrata. Zajedno su se odvezli u nepoznatom pravcu, a ne bi nas iznenadilo da su nastavili sa provodom.

Inače, glasine da između popularnih pevača postoji nešto više od prijateljstva potekle su nakon Milicinog nastupa, na kojem ga je u jednom trenutku pozvala da joj se pridruži na bini. Prisutni su tada komentarisali da su njih dvoje čitavo veče očijukali, a Milica mu se nakon nastupa pridružila za stolom, što njoj nije svojstveno. Pričalo se i da se pevačica to veče nije javila Filipu Krajinoviću, za koga se šuškalo da je zaljubljen u nju.

Da Milica i Stefan imaju lepo mišljenje jedno o drugom potvrdili su u raznim izjavama za medije.

– Milicu inače poštujem i poznajem još od kad je počela da se bavi pevanjem. Ona zrači na bini, izgine na nastupu – istakao je Stefan čiji otac je oženio pevačicu, kao i stariji brat Filip.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ?MILICA PAVLOVIĆ? (@milicapavlovicx) on May 28, 2019 at 12:41pm PDT


S druge strane Pavlovićeva je istakla da Živojinović ima brojne vrline koje joj se dopadaju:

Stefan je izuzetan dečko, vaspitan, uvek nasmejan i raspoložen.

Hellomagazin.rs Luka Šarac/Instagram

Najnovije vesti