Košarkašica i majka: Jelena Bruks sa detetom u naručju davala izjavu za medije! (video)

Košarkašica i majka: Jelena Bruks sa detetom u naručju davala izjavu za medije! (video)

Autor: | 01/07/2019

0

Kapiten košarkašica Srbije Jelena Bruks, posle pobede nad Belgijom i plasmana u četvrfinale Evropskog prvenstva dala je izjavu za medije dok je u naručju držala svog sina Matea.

Jelena je napomenula da je meč bio težak, ali da su se njene saigračice lavovski borile.

- Mnogo je bilo tešško. Prvi put da prolazimo i sa porazom i sa pobedom. U prvom poluvremenu su se one opustile, ali je u pauzi bilo: 'Ljudi, idemo u četvrtfinale ako pobedimo'. I u poslednjim minutima kada je bilo najvažnije, tada smo bile najjače - rekla je Bruks koja se pred novinarima pojavila sa sinom Mateom u naručju.

Bruk je posebnu zahvalnost iskazala i zrenjaninskoj publici.

- Očito da volimo dramu. Publika nam je pomogla da se vratimo i da ostvarimo pobedu na kraju. Zahvaljujem se svima koji su došli da nas podrže u Zrenjaninu, bilo nam je divno. Nadam se da ćemo još neki put doći ovde, da odigramo kvalifikacije ili neki prijateljski meč. Stvarno smo uživale - rekla je Bruks piše Kurir sport.

https://www.instagram.com/p/BzWkN3Qo9ZH/

Ona se osvrnula na poslednji napad koji je selekcija Srbije branila, a Nevena Jovanović "ukrala" loptu.

- Selektor Marina Maljković samo rekla da se uzme, 'ukrade' lopta i Neca je to uradila na njen rođendan. I ovo je bila pobeda za nju.

Posle te ukradene lopte Bruks je pogodila trojku sa centra.

- Jutros sam baš pred utakmicu komentarisala kako se svaki put na treningu takmičimo i nijednom nismo pogodile. Eto, pogodile smo kada je bilo potrebno da zabiberimo pobedu. Treba nam odmor stvarno, premorene smo i mislim da će nam prijati pauza. Pratićemo mečeve doigravanja i idemo najjače u četvrtfinalu - rekla je Bruks.

https://www.instagram.com/p/BzSbHZ1oTYV/

Srbiju sada čeka pauza do 4. jula kada će se igrati meč četvrfinala sa boljim iz duela Letonija-Švedska.

- Ritmom koji mi igramo, odgovara nam što ćemo imati pauzu tri dana. Stvarno igramo jakim ritmom 40 minuta i da bismo tako odigrale četvrtfinale, prijaće nam predah. Pripremićemo se i za narednog rivala kao i za prethodna tri. Naša igra je najbitnija, ne gledamo njih, mi smo najbitnije. Ako odigramo u našem ritmu, neće biti nikakve dileme - zaključila je Bruks piše Kurir sport.

https://www.instagram.com/p/BzLcUrZIoJu/

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: jelena bruks

Pročitajte još