Sanja Marinković se sa raspadnutim patikama vratila za Beograd! (video)

Sanja Marinković se sa raspadnutim patikama vratila za Beograd! (video)

Autor: | 03/07/2019

0

Voditeljka Sanja Marinković je neko koga prepoznaje publika u čitavom regionu, zahvaljujući njenoj autorskoj emisiji "Magazin In", koja traje već godinama i čija popularnost ne jenjava.

Ipak, u Sanjinom životu nije oduvek bilo sve tako glamurozno i "lako". Sanja je negde pred početak karijere bila u Londonu gde je pokušavala da radi i zaradi, ali ne libeći se bilo kakvog posla.

U emisiji kod Ognjena Amidžića gosti su odgovarali na provokativna pitanja, a jedno od njih je bilo: "Da li je Sanja u mladosti prodavala nakit, peciva, igračke ili telo?"

Usledio je Sanjin iskren odgovor, kojim je otkrila i neke detalje iz života koje je malo ko znao.

- To je bilo mnogo davno kada sam živela u Londonu. Tako sam dodatno zarađivala svoj honorar. Tada sam radila u butiku, prodavala sam farmerke, a onda sam radila u poslastičarnici, tako sam se snalazila. Onda sam stalno nosila jedne patike, bilo mi je izuzetno naporno. To je strašno težak posao gde nisi smeo da sedneš po 10 sati. Čak i kada nemaš posla, morao si da stojiš i da se praviš da radiš. Ja sam jedne farmerke sklapala po 100 puta. Na kraju kada sam taj posao odradila i trebalo je da se vratim u Beograd, te patike sam ponela zato što je đon bio potpuno razvaljen da svima pokažem koliko sam radila i da ja to mogu - objasnila je Sanja.

hellomagazin.rs Luka Šarac