Kraj velike ljubavi nakon 10 godina, Eros Ramacoti je ponovo solo!

Kraj velike ljubavi nakon 10 godina, Eros Ramacoti je ponovo solo!

Autor: | 08/07/2019

0

Čuveni italijanski pevač Eros Ramacoti, koji je već godinama tiha patnja mnogih žena širom sveta, okončao je svoju desetogodišnju ljubav s manekenkom Marikom Pelegrineli.

Eros i Marika su u braku bili pet godina, dok su pre zvaničnog potpisivanja papira bili u vezi takođe pet godina. Iako je Marika mlađa od Ramacotija punih 26 godina, svi su njihovu vezu i brak opisivali kao izuzetno skladne i harmonične, te nikome nije palo na pamet da je idila postala privid i da u njihovoj ljubavi više nije sve savršeno.

Eros i Marika su izdali zajedničko zvanično saopštenje u kojem navode da su odlučili da okončaju svoj brak na sporazuman način.

- To je bilo divnih 10 godina, zajedno smo izgradili prelepu porodicu i bili smo beskrajno srećni. Smireni smo u zajedničkom izboru, naš odnos ostaje prijateljski i ljubav koju smo delili je i dalje tu. Imamo veliko poštovanje jedno za drugo i molimo javnost da poštuje našu privatnost i privatnost naše dece u ovom stresnom periodu za celu porodicu - piše u objavi koju prenosi italijanski portal Ansa.

 

hellomagazin.rs Guliver/Getty