Posle teškog perioda: Neda Arnerić na mestu na kom se uvek osećala sigurno

Posle teškog perioda: Neda Arnerić na mestu na kom se uvek osećala sigurno

Autor: | 17/07/2019

0

Jedna od najvoljenijih srpskih glumica Neda Arnerić ekskluzivno za Hello! kaže da je vreli beogradski asfalt zamenila sa njoj omiljenom morskom destinacijom - Rovinjem, gde je u svojoj kući u kojoj se uvek osećala sigurnom, provodila svako leto.

- Trudim se da budem dobro. U Rovinju sam do sredine avgusta i šaljem vam tople pozdrave odavde - rekla je Neda, koja se već duže bori sa depresijom zbog smrti supruga, doktora Milorada Mešterovića.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gloria Magazin Srbija (@gloriamagazinsrbija) on Mar 5, 2019 at 1:18am PST


Njih dvoje su u braku proveli 37 godina, a Neda je u svakoj prilici isticala koliko joj suprug znači. Kad je on preminuo posle duže bolesti u decembru prošle godine, diva jugoslovenske i srpske kinematografije otkazala je sve poslovne obaveze i poptuno se povukla iz javnosti. Društvo joj je pravila njena kuca Pajka, brat i njegova porodica i nekoliko najboljih prijatelja. Ipak, tuga zbog odlaska čoveka koga je neizmerno volela gotovo četiri decenije učinila je svoje i Neda se suočila sa depresijom. Krajem februara primljena je na Vojno medicinsku akademiju u nesvesnom stanju zbog kombinovanja tableta za smirenje sa lekovima za hiprtenziju i posle 40 dana velike borbe, puštena je na kućni oporavak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ona Magazin (@magazin.ona) on May 4, 2018 at 11:57pm PDT


- Dobro sam, trebalo bi da budem još bolje. Samo još nisam raspoložena za intervjue, biće vremena - rekla nam je večita devojčica domaćeg filma koja se, uz ogromnu podršku najbližih uspešno oporavila od svega.

 

Zorica Zarić Miloš Lužanin / Bazar/Instagram
Tagovi: neda arnerić

Najnovije vesti