Bojana Ordinačev prvi put o teškoj godini života: Kada je sve prošlo, ja sam se istetovirala

Bojana Ordinačev prvi put o teškoj godini života: Kada je sve prošlo, ja sam se istetovirala

Autor: | 10/08/2019

0

Glumica Bojana Ordinačev (38) ulogom Kristine u seriji “Istine i laži” oduševila je gledaoce.

Pozorište je njeno glumačko stanište, a serije su izleti u kojima uživa i daje sto odsto sebe. Pre nekoliko nedelja snimala je novu seriju i nada se uspehu od jeseni, kada počinje njeno prikazivanje na Javnom servisu Srbije.

Bojana je u intervjuu za Blic otkrila da je imala teške periode u životu, kada je uradila i prvu tetovažu. Ona se tu i zaustavila, pa je pokazala da ono pravilo ko krene sa tetoviranjem, nikada se ne zaustavi na jednoj, kod nje ne važi.

- Imala sam tešku godinu u svom životu, tešku fazu i kada je sve to prošlo, ja sam se istetovirala. To je žena mačka, ratnica. I onda sam to istetovirala kao simbol perioda koji sam prevazišla. Volim tu tetovažu i dalje i nisam se pokajala šta sam je uradila. Ne verujem. Ljudi kažu kada ti krene ne prestaješ. Eto meni nije krenulo za ovih 20 godina od kada sam uradila prvu tetovažu. Dosta je ova jedna - priznala je Ordinačev i otkrila da je za razliku od Kristine veoma zadovoljna i srećna na emotivnom planu.

- Nadam se da će u sledećoj sezoni i Kristina biti srećna u ljubavi, kao ja - kroz osmeh je rekla Bojana i dodala:

- U privatnom životu je sve kako ja hoću. Uvek sam tvrdoglava. Takva sam se rodila. Nije ni mojim roditeljima jasno zašto sam takva. Ja uz moranje nisam odrasla. Samo uz sreću i ljubav.

hellomagazin.rs ATA Images