Doris Dragović posle 10 godina objavila novi spot: To je ta muzika što miriše na Jadran! (video)

Doris Dragović posle 10 godina objavila novi spot: To je ta muzika što miriše na Jadran! (video)

Autor: | 12/08/2019

0

Iako leto nije najzgodnije vreme za nove pesme i izdavanje albuma, Doris Dragović je prekršila to estradno pravilo i novi spot za pesmu "Brod za nabolje" izdala na vrhuncu leta.

Reč je o njenom prvom samostalnom spotu u poslednjih deset godina, a objavila ga je bez velike pompe i tako vernim fanovima u najtoplijem danu u godini priuštila pravo iznenađenje.

Pesmu je napisao Ivan Huljić, sin Tončija Huljića koji je s Doris već sarađivao na njenom poslednjem albumu "Ja vjerujem". Povodom izlaska nove pesme, pjevačica je istakla kako je, u doba Jutjuba i stalnog brojanja klikova, i dalje zainteresovana isključivo za kvalitet.

- Nikada mi brojke nisu bile važne, već samo lepota umetnosti i duše. Ista me ta lepota privukla pesmi, a to je ono što ljudi, što publika oseti. Nismo li svi željni toga? - izjavila je Doris.

Spot je režirao Vojan Koceić, a Doris u njemu neodoljivo podseća na izdanje iz "Marije Magdalene", s kojom je Hrvatsku 1999. godine predstavljala na Eurosongu.

- Doris i telefonski imenik da otpeva opet bi se osetio taj dah, taj dašak Mediterana koji njen glas pruža. Pesma je vrh, podseća nekako na more, na Jadran - samo je jedan od komentara na pesmu koju je već preslušalo 15.000 ljudi!

 

hellomagazin.rs Printscreen/Youtube
Tagovi: doris dragović

Pročitajte još

Najnovije vesti