Ana Bekuta je doterala liniju, ali ne menja stil: Minići ženama sa preko 60 retko lepo stoje

Ana Bekuta je doterala liniju, ali ne menja stil: Minići ženama sa preko 60 retko lepo stoje

Autor: | 14/08/2019

0

Pevačica Ana Bekuta je već decenijama na estradnoj sceni, njen glas je prepoznatljiv i pesme su hitovi koji ostaju za sva vremena, ali ona se ne predaje vremenu i godinama, te je odlučna da se vrati u najbolju fizičku formu i skine višak kilograma.

Promenila je navike u ishrani, ali i krenula je sa treninzima.

- Nisam se prepolovila, tek planiram ozbiljno da smršam. Ovo je koncept kojim se vežba jutarnji i večernji kardio. Kad imam vremena, idem na večernji, iako je jutarnji delotvorniji i direktno se tope masti jer nema šećera u organizmu. Naporan mi je posao i kako da ustajem rano, u sedam-osam da bih vežbala? Nema šanse. Polako idem ka svom cilju i vraćam se staroj kilaži. Totalno sam promenila ishranu, koristim zdravije namirnice, koje ne prave štetu organizmu. Promenio mi se i kvalitet kože - kaže Ana u intervjuu za Kurir Stars.

Ovaj višak kilograma više ne postoji...

Mršavite li teže nego ranije?

- Nije baš tako. Što je osoba starija, postaje više lenja, ali izašla sam iz te faze. Počela sam da vežbam i krećem se. Pored toga, ne stajem dva sata na bini.

Kakvo se osećate zdravstveno?

- Nikad bolje! Odlično se osećam i radim punom parom. Živim sportski, hranim se zdravo i energija mi nikad nije bila bolja, što je za moje godine idealno.

Hoćete li se sada provokativnije oblačiti ili ipak u skladu sa svojim godinama?

- U skladu s godinama, naravno. Uskoro proslavljam 60. rođendan i mislim da ne treba preterivati s previše seksepila u ovom dobu. Treba ga samo naznačiti, a ne nositi miniće. Ne priliči mi. Minići ženama sa preko 60 retko lepo stoje - istakla je pevačica u razgovoru za pomenuti list.

Kako vas glas i dalje tako dobro služi, budući da mnoge vaše kolege u tim godinama ne mogu više da pevaju?

- Čist glas imam zahvaljujući mojoj odluci od pre pet godina da prestanem da konzumiram cigarete. Vratila mu se stara boja, kristal i čistoća. Pevam iz starih intonacija i znači mi što više ne pušim, osećam se kao da nikad nisam zapalila cigaretu. Živim sportski, treniram. Kad ne radim, ne ostajem kasno u kafanama, ne izlazim, bolje spavam, imam više energije.

hellomagazin.rs ATA Images
Tagovi: ana bekuta

Pročitajte još