Zašto Jovana Joksimović neće raditi na televiziji supruga Željka?

Zašto Jovana Joksimović neće raditi na televiziji supruga Željka?

Autor: | 15/08/2019

0

Pevač Željko Joksimović je odlučio da pokrene novi biznis. On od jeseni otvara čak tri kablovske televizije i uveliko se nagađa koji voditeljski kadar će zaposliti. Kako je njegova supruga Jovana Joksimović jedna od najpoznatijih tv lica u Srbiji, nametnulo se pitanje da li će zbog supruga napustiti televiziju "Prva", na kojoj sa kolegom Srđanom Predojevićem vodi jutarnji program.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic) on Apr 15, 2019 at 1:53am PDT


- Sa svojim iskustvom na televiziji, koja traje skoro 20 godina, ona bi zasigurno mogla dobro da uređuje program. Već je to radila i pokazala se uspešna u tome, s tim da je uređivala samo segment jutarnjeg programa. Kada je Željko doneo odluku da pokrene tri televizijska kanala, logično je da se prvo posavetovao s njom i da mu je ona bila prvi izbor za rukovodeće mesto. O tome su dugo pričali i razmatrali sve opcije, sve donedavno - kaže naš izvor blizak voditeljki za "Kurir" i otkriva da je odluci kumovalo, osim ugovora koji ima sa "Prvom" i vreme koje želi da posveti deci.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic) on Jun 28, 2019 at 1:02pm PDT


- Željko i Jovana su se saglasili oko toga da bi ipak teško bilo izvodljivo da ona provodi 15 i više sati posvećena televiziji, jer oni imaju troje dece koja su još mala. Na Prvoj, kao voditeljka jutarnjeg, ona ima znatno manje obaveza i uz pomoć dobre organizacije uspeva da se brine o Kosti, Srni i Ani. Posle radnog vremena, Jovana ima na raspolaganju celo popodne i veče da bude sa decom, što njoj dosta znači, dok tako ne bi bilo kada bi bila glavni urednik Željkove televizije - zaključio je sagovornik "Kurira".

Marija Milenković

Pročitajte još

Najnovije vesti