Susret bivših supružnika: Kako je Vensan Kasel izmamio širok osmeh Moniki Beluči (video)

Susret bivših supružnika: Kako je Vensan Kasel izmamio širok osmeh Moniki Beluči (video)

Autor: | 01/09/2019

0

Sinoć je Filmski festival u Veneciji bio u znaku nekadašnjih supružnika Monike Beluči (54) i Vensana Kasela (52).

Nekadašnji bračni par susreo se juče na crvenom tepihu i to dva puta u toku dana, a sve zbog premijere filma  "Irréversible - Inversion intégrale".

Monika i Vensan prvo su se našli jedno pored drugog tokom konferencije za štampu, a oboje vidno raspoloženi nisu odavali ni najmanji utisak da u njihovom odnosu nakon razvoda nešto ne valja.

Monika se tokom dana na kofenerciji za štampu pojavila u crnom odelu, dok je večernja crvena toaleta pokupila brojne komentare.

Moniki se na crvenom tepihu ubrzo pridružio njen bivši suprug, kulturno se pozdravio sa njom, a onda su pozirali fotoreporterima u društvu reditelja Gaspara Noe.

Zanimljivo je da se Monika sve vreme smešila, a uprkos šalama koje se Vensan zbijao na račun svoje ekipe, ona nije okretala glavu, već je pogled usmerila samo ka fotografima.

Iako je opšte poznato da se Monika jako retko ovako široko osmehuje, biće da Vensan i te kako zna da svojoj bivšoj supurzi popravi rapoloženje i osmeh zadrži na licu.

Koliko su ostali u dobrim odnosima govori i činjenica da je glumica nakon konferencije imala samo reči hvale za svog supruga, pa je odgovarajući na pitanja novinara Kaselu uputila brojne pohvale, a ni on njoj nije ostao "dužan".

Podsećamo, Kasel i Monika bili su u braku od 1999. do 2013. godine. Imaju dvoje dece, ćerke Devu i Leoni.

Inače, Vensan je u Veneciju došao sa svojoj tri decenije mlađom suprugom Tinom Kunaki.

hellomagazin.rs guliver/getty

Najnovije vesti