Danas komemoracija povodom smrti Dalibora Andonova Grua

Danas komemoracija povodom smrti Dalibora Andonova Grua

Autor: | 11/09/2019

0

Komemoracija povodom smrti muzičkog umetnika Dalibora Andonova - Grua, održaće se u sredu, 11. septembra 2019. godine u Donjoj sali Doma omladine Beograda (ul. Makedonska 22), sa početkom u 12.00 časova.

Porodica preminulog muzičara izdala je zvanično saopštenje o komemoraciji i sahrani.

"Porodica obaveštava sve prijatelje i poštovaoce da će sahrana biti  u četvrtak 12.septembra u 14:00 na groblju Orlovača u Beogradu, i poziva da svoj poslednji pozdrav Daliboru Andonovu – Gruu iskažu tom prilikom. 
Zahvalni na vašoj pažnji, saosećanju i razumevanju u periodu najvećeg bola."

Ispred Doma Omladine već su se okupili prijatelji i kolege pokojnog repera, a između ostalih stigli su Knez, Edin Škorić, Marko Bulat, kao i svi reperi kojima je Gru bio uzor i kako kažu "ćale".

Ljudi još uvek pristižu, velika je gužva što je i očekivano kada je u pitanju legenda koja je prerano izgubila život.

Majka Dalibora Andonova Grua došla je da oda počast preminulom sinu, a zbog velikog bola, prijatelji je pridržavaju. Danica Andonov stigla je sa sinovima na komemoraciju u Domu omladine. Čim je ugledala novinare odmah je počela da plače.

"Jao, ne mogu ovo da izdržim", rekla je tiho i trčećim korakom uletela je u salu. Neutešna supruga popularnog repera nije uspela da zadrži suze, pa je sve vreme grlila sinove, piše Espreso.

hellomagazin.rs ATA Images

Najnovije vesti