Kad Lola i Mila tatu Sergeja Ćetkovića učine najkreativnijim bićem na svetu (video)

Kad Lola i Mila tatu Sergeja Ćetkovića učine najkreativnijim bićem na svetu (video)

Autor: | 27/09/2019

0

Sergej Ćetković od kako je postao otac dve preslatke devojčice, Lole i Mile, svoju pevačku karijeru dopunio je i muzičkim poduhvatima za najmlađe.

Crtani serijal “Lola i Mila” u početku je predstavljao animiranu verziju slikovnice “Šta je slađe od kolača”, napisane po ideji Kristine i Sergeja Ćetkovića. U veoma kratkom vremenskom period osvojila je srca mališana, ali i roditelja, pre svega jer je njena suština bila u tome da oslika osećaje, doživljaje i uspomene iz detinjstva, koji nas uvek nasmeju i vrate u najlepši i najbezbrižniji period života. Likovi su počeli da oživljavaju i nakon godinu dana rada na crtanom filmu, Lola i Mila su kao animirani likovi počele da žive na malim ekranima.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SERGEJ ĆETKOVIĆ (@cetkovics) дана 20. Мај 2018. у 2:05 PDT

Danas je crtani serijal “Lola i Mila” svojevrsni brend koji deca obožavaju. Snimljeno je i emitovano preko 30 epizoda, a nove se uveliko pripremaju za predstojeću jesen.

I dok brojni mališani odrastaju uz numere koje je pevač napisao i otpevao u cilju njihovog bezbrižnog odrastanja, kreativni tata smislio je još jedan način da svoje mezimice obraduje na najlepši način.

Kako je starija ćerka Mila, ovog septembra krenula u prvi razred, njena potreba za mobilnim telefonom polako biva sve veća, a Sergej se dosetio da na zanimljiv način ulepša dopisivanje sa drugarima iz škole.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SERGEJ ĆETKOVIĆ (@cetkovics) дана 2. Сеп 2019. у 12:45 PDT

- Od danas možete preuzeti besplatne Lola&Mila stikere koje smo pripremili za vas u saradnji sa našim prijateljima iz Vibera! Družite se, četujte putem @lolaimila zajednice i uživajte u stikerima. Verujem da će stikeri “Lola i Mila” vedrim i veselim bojama i porukama obojiti predstojeće jesenje dane i ovu školsku godinu, i učiniti da druženje među najmlađima bude još lepše i zabavnije - rekao je pevač,,a onda i na svom Instagramu pokazao o čemu je reč.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SERGEJ ĆETKOVIĆ (@cetkovics) дана 26. Сеп 2019. у 2:05 PDT

hellomagazin.rs Želimir Križov, Instagram

Najnovije vesti