Tamara Grujić: Sa posla sam otišla pravo na porođaj, nisam imala vremena da paničim

Tamara Grujić: Sa posla sam otišla pravo na porođaj, nisam imala vremena da paničim

Autor: | 29/09/2019

0

Voditeljka Tamara Grujić početkom septembra postala je majka devojčice Lenke. Ono što je neverovatno kada je u pitanju ovaj prelepi trenutak jeste da je pravo sa posla otišla na porođaj.

- Zaista smo završili sva snimanja dva dana pre mog odlaska u porodilište. Posle drugog montažnog dana, nakon nepuna dva sata od dolaska kući, morala sam da krenem u porodilište jer mi je pukao vodenjak. Na svu sreću imala sam pripremljene stvari, a i živimo u blizini porodilišta Narodni front, pa odlazak u bolnicu nije bio stresan. Ta noć je bila teška jer se zaista desilo sve neočekivano brzo, i već u osam ujutru Lenka je došla na svet. S ove tačke gledišta, i bolje je da se sve desilo tako iznenadno i brzo, nisam ni imala vremena da paničim - ispričala je Tamara u intervjuu za Blic i otkrila čija ideja je bila da se ćerka zove Lenka:

- Ideja jeste moja, ali smo odluku doneli zajedno. I suprug i ja veoma volimo stara srpska imena. U igri su bila imena i Kata i Anka. Lenka je leglo samo po sebi posle nekoliko meseci promišljanja.

Poznato je da Tamarin put do roditeljstva nije bio nimalo lak, ali ona ima pravi savet za sve žene koje pokušavaju da se ostvare u ovoj najlepšoj životnoj ulozi.

- Da se dobre, ali i loše stvari dešavaju se svima. Živimo u vremenu kada se mnogo više parova sa mukom bori za potomstvo, nego što se to dešava spontano, ali da uvek treba gledati napred i da od sopstvenih želja ne treba odustati. Danas su u Srbiji verovatno najhrabriji ljudi - roditelji.

 

 

hellomagazin.rs Miša Obradović
Tagovi: tamara grujić