Adel se tek razvela, a već je pala u naručje zavodnika manekenki?

Adel se tek razvela, a već je pala u naručje zavodnika manekenki?

Autor: | 03/10/2019

0

Adel je diva neverovatnog talenta, žena koja očarava publiku čak i kada sama stoji na sceni, jer dovoljan je njen glas da hipnoza započne... ali, izgleda da šarmantna pevačica nije baš srećna u ljubavi ili još uvek nije pronašla pravog...

Adel je početkom godine saopštila javnosti kako se razvodi od Sajmona Koneckog, a pošto je i službeno predala papire za razvod, pevačica je odmah krenula u provod, ali i u novu ljubavnu avanturu. Kako pišu strani mediji, Adel je počela da se viđa sa muzičarem koji osvaja najlepše žene sveta, među kojima se našla i Naomi Kembel - Skeptom.

Njih dvoje su iz Totenhema i poznaju se odavno, a posebno veče je bilo proslava njegovog rođendana, kada su slavili do duboko u noć.

https://twitter.com/Adele/status/731896153734819840?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E731896153734819840&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.heart.co.uk%2Fshowbiz%2Fcelebrities%2Fadele-naomi-campbell-rapper-ex-skepta%2F

Izvor blizak paru je otkrio za  The Sun: “Adel i Skepta su bili tu jedno za drugo nakon što su za sobom ostavili bivše veze i brak. Ona se razvela od Sajmona, a on je raskinuo vezu s Naomi . Veoma su bliski i među njima je definitivno jedna specijalna veza. Sve više vremena provode zajedno. Nekolicina njihovih prijatelja se nada, ali i predviđa, da će njihova veza rasti i da će biti jednog dana savršen par.”

Adelin sin će uskoro napuniti sedam godina, dok je Skepta dobio svoje prvo dete, sina, u novembru prošle godine.

- Oboje svoj ljubavni život drže u strogoj privatnosti, ali su isto tako oboje na prvom mestu najviše posvećeni svojoj deci - dodao je izvor pomenutog lista.

Njihovi roditelji ih podržavaju i smatraju da bi kao dve muzičke ikone bili savršen par prenosi heart.co.uk.

Reper je izjavio kako se često dopisuje s Adel i da mu je ona podrška u životu, a i da se i on trudi da i njoj pruži oslonac u teškim trenucima. Kako su oboje nedavno izašli iz ozbiljnih veza, čini se da su jedno u drugome pronašli srodnu dušu.

 

hellomagazin.rs Guliver/Getty/Profimedia
Tagovi: adel Skepta

Pročitajte još

Najnovije vesti