Lidija Vukićević na izboru za Mis Srbije zasenila sve svojom smelom haljinom!

Lidija Vukićević na izboru za Mis Srbije zasenila sve svojom smelom haljinom!

Autor: | 10/10/2019

0

U beogradu je juče, 9. oktobra, održan izbor za Mis Srbije, a žiri je odlučio da kruna najlepše pripadne Andrijani Savić iz Gornjeg Milanovca. Andrijana je završila srednju medicinsku školu u Zemunu, a sinoć je pobedila 20 devojaka u trci za prestižnu lentu. Ipak, na crvenom tepihu  zablistala je još jedna lepotica koja se nije takmičila...

Andrijana Savić je zvanično nova Mis Srbije, a Katarina Mićić je proglašena drugom pratiljom, dok je lentu prve pratilje ponela Ivana Bogdanovski.

Nekoliko minuta nakon pobede Adrijana je za Ženu.rs podelila utiske.

- Mnogo sam uzbuđena i nisam svesna pobede. Devojke su prelepe i nisam očekivala ovako veliki uspeh, ali sam se iskreno nadala i verujem da uz veliku nadu ovako nešto i može da se postigne.

Pored mnogobrojnih zvanica koje su se pojavile na izboru, ipak je najviše pažnje privukla Lidija Vukićević koja je nosila prozirnu belu haljinu s cvetnim aplikacijama, koju bi se retko ko usudio da obuče i da je iznese na način kao što je to zgodna glumica uradila.

Nasmejana u društvu prijatelja, Lidija je rado pozirala pred objektivima fotografa, a za svoj stajling je dobila pregršt komplimenata, a za "Ženu" je potom otkrila niz intimnih detalja.

- Fizička lepota nije bitna koliko je važno da ona najlepša devojka ima harizmu i da bude spoj unutrašnje i fizičke lepote. Mnogo žena fizički izgledaju savršeno, ništa im ne biste zamerili, ali jednostavno "ne šalju nikakvu poruku", ne pružaju nikakav kontakt. Tako je i na predstavama - morate da ostvarite kontakt sa publikom, a ne da ostanete hladni.

Kako se Lidija svih ovih godina nosila se epitetom "lepotice".

- Meni je odlično, zadovoljna sam svime. Ali da vam kažem, lepe žene umeju da prate i neki "negativni pridevi" ali je to normalno.... Ja sam ličnost za sebe, znam ko sam i šta sam, u koorodinaciji sam sa sobom, a sa ostalima se trudim da budem - rekla je Lidsija za Ženu.rs

hellomagazin.rs ATA Images