Rajan Rejnolds i Hju Džekmen ratuju, ali zbog ovoga ćete poželeti da se borba nikada ne završi! (video)

Rajan Rejnolds i Hju Džekmen ratuju, ali zbog ovoga ćete poželeti da se borba nikada ne završi! (video)

Autor: | 13/10/2019

0

Dva sjajna glumca, ali i prijatelja, Rajan Rejnolds i Hju Džekmen vode bitku već dugo putem društvenih mreža, a sve je počelo onog momenta kada je Hju izabrao drugi put i nije želeo da se ponovo vrati ulozi Logana.

Rajan je postao Dedpul, još jedan od voljenih antiheroja iz sjajne Marvelove plejade likova, a njegov prijatelj nije hteo da nastavi franšizu i ponovo uskoči u ulogu Volverina, koja bi im omogućila da se susretnu u kadru nekog zajedničkog filma...

I dok Hju Džekmen ima svoj šou "The greatest Showman", nastupa, pleše i peva... Rajan je čekao Hjuov rođendan,  12. oktobar, i u prvom minutu mu je poslao video na Tviter. Ovakvu rođendansku čestitku malo ko bi zaboravio, mada je nejasno za šta Rajan okrivljuje Hjua ovoga puta.

- Prvo sam posmislio - Uh, moraću da se izvinim, ali onda... - poručio je Hju, a vi pogledajte kako mu je Rajan čestitao rođendan i šta je poručio na kraju!

Njihove prepiske i "rat" na društvenim mrežama su urnebesne i svi jedva čekaju novu objavu, tako da niko ne želi da se ova borba završi...

https://twitter.com/RealHughJackman/status/1183203745619951616

hellomagazin.rs Guliver/Getty