Zbog njega je Romana spakovala kofere i preselila se u Italiju

Zbog njega je Romana spakovala kofere i preselila se u Italiju

Autor: | 01/11/2019

0

Pevačica Romana Panić mesecima unazad objavljuje fotografije nastale u Itaiji.

I dok javnost polemiše da li je konačno posle turbulentne veze sa grčkim advokatom Fotosom Pitađisom pronašla sreću u ljubavi, Romana ćuti i živi svoj život.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Romana (@romana_panic) дана 7. Мај 2019. у 5:13 PDT

Kako piše Srpska info, pevačica je konačno pronašla svoju sreću u Italijanu sa kojim je skoro godinu dana u emotivnoj vezi, te je zbog ove ljubavi spakovala kofere i preselila se u ovu prelepu zemlju.

- Više od šest meseci Romana živi u Italiji, a povremeno svrati u Srbiju i Banjaluku, kada se uželi porodice i prijatelja. Sreću je pronašala u ljubavi s biznismenom iz Italije sa kojim se upoznala preko prijatelja na jednoj večeri. Nakon niza razmenjenih poruka i zajedničkih izlazaka uplovili su u ljubavnu vezu, a Romana je konačno srećna i zadovoljna. Posle nekoliko meseci zabavljanja, na njegov predlog preselila se u Firencu i prepustila čarima zajedničkog života - otkrio je izvor blizak pevačici.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Romana (@romana_panic) дана 12. Окт 2019. у 2:25 PDT

- Romana ne želi da eksponira ovu vezu u javnosti, zato i ne priča o tome, niti bilo gdje objavljuje fotografije sa svojim izabranikom. Konačno je pronašla mir i sreću i ne želi da joj bilo ko to pokvari - dodao je izvor, a koliko joj je lepo u Italiji, najbolje pokazuju fotografije koje Romana objavljuje na društvenoj mreži Instagram, dok osmeh s lica ne skida.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Romana (@romana_panic) дана 14. Феб 2019. у 8:43 PST

- Samo nam je ljubav potrebna - napisala je pevačica u opisu jedne fotografaije koju je podelila na Instagramu na kojoj je u zagrljaju muškarca kome je sakrila lice, a fotka je nastala za Dan zaljubljenih.

hellomagazin.rs instagram, instagram printscreen
Tagovi: romana panić

Najnovije vesti