Kristina Radenković spremna za porodilište: Sledeća slika će biti bez stomaka!

Kristina Radenković spremna za porodilište: Sledeća slika će biti bez stomaka!

Autor: | 18/11/2019

0

Voditeljka i glumica Kristina Radenković ovih dana, a možda i sati, se priprema da svetu podari jednog dečaka, jednog malog batu svojoj ćerki Tari.

Uz fotografiju iz našeg magazina za koji je nedavno dala intervju, Kristina je na Instagramu poručila:

- Sledeća fotka, na ovom feed-u biće s duplo manjim stomakom, tako mi genetike (valjda) - poručila je Kristina koja je u ovoj trudnoći imala dosta muka na početku, ali je kako su meseci odmicali bivala sve lepša, ali i "veća"!

- Bolje izgledam nego u prvoj trudnoći kada sam bila otečena i umorna. Nekoliko nedelja pred porođaj ostavljala sam utisak da mi se konstantno spava. Ipak, kolege su me maksimalno podržavale, pa sam do devetog meseca snimala “Slagalicu”. Sada sam u šestom mesecu prestala da se slikam, ali nastavila sam da idem na posao. Mogla sam i ranije da otvorim bolovanje, međutim, prijalo mi je da sam u pokretu. S ove tačke gledišta, prva trudnoća bila je divna. Sve mi je bilo novo, nisam znala šta me sledeće čeka, pa sam se u hodu nosila sa svim, uslovno rečeno, lošim promenama. A bilo ih je - od oticanja i išijaktikusa do suočavanja sa činjenicom da moram da obuvam dva broja veću obuću.

- Ovaj put mi je sve bilo napornije. Mučnine su dugo trajale, konstantno sam povraćala, a doživela sam i težak emotivan udarac kad mi je uginuo pas sa kojim sam 16 godina bila nerazdvojna. Kao “šlag na tortu”, tri puta sam imala upalu umnjaka, koji sam na kraju morala da izvadim. Tara je tih dana bila jako tužna, videla je da mi nije dobro, a nije znala kako da me oraspoloži. Pila sam lekove da bih mogla normalno da funkcionišem, ali je njihovo dejstvo prestajalo već oko podneva. Srećom, sve je to sada iza mene - rekla je Kristina za naš magazin.

Dok čekamo prve vesti od Kris, prisetimo se njenog intervjua koji je dala za naš magazin:

Kristina Radenković: Čućete ime bebe kad se porodim, verujem da će vas zabaviti i nasmejati

 

Hellomagazin.rs Luka Šarac

Najnovije vesti