Posle teške bolesti, transplatacije bubrega i depresije zablistala na sceni: Veliki povratak Selene Gomez (foto)

Posle teške bolesti, transplatacije bubrega i depresije zablistala na sceni: Veliki povratak Selene Gomez (foto)

Autor: | 25/11/2019

0

Selena Gomez (27) definitivno je ostavila iza sebe veoma težak i bolan period života.

Nakon što joj je pre tri godine javno priznala da boluje od autoimune bolesti zvane lupus, mlada pevačica otpočela je stravičnu borbu za svoje zdravlje.

Kao što mnogi od vas znaju, pre nekih godinu dana otkrila sam da imam lupus, bolest koja može da utiče na ljude na mnogo različitih načina. Otkrila sam kako anksioznost, napadi panike i depresija mogu biti nuspojave lupusa - rekla je 2016. godine pevačica za “People” i najavila svoje povlačenje sa scene.

Usledila je teška operacija, kada joj je krajem 2017. godine u tajnosti izvršena transplantacija bubrega koji joj je donirala najbolja prijateljica, tada dvadesetdevetogodišnja glumica Fransia Raisa.

Suze i zahvalnost: Selena Gomez “Bilbord” nagradu posvetila ženi koja joj je spasila život (video)

Usledilo je dalje lečenje koje je vidno uticalo i na pevačicino psihičko stanje, a sve to odrazilo se i na njenu karijeru. Doživela je veliko razočaranje i kada se njena velika ljubav Džastin Biber verio, a potom i oženio manekenkom Hejli Boldvin.

Ipak, pre samo mesec dana Selena je odlučila da je dosta sa samosažaljenjem, pa je ušla u studio i snimila novu pesmu pod nazivom "Lose You To Love Me", za koju mnogi kažu da je posvećena upravo Džastinu. Emotivnu numeru poslušajte OVDE.

A juče je usledio i Selenim povratak pred publiku!

Ona je otvorila dodelu nagrada "American Music Awards 2019" i ovim televizijskim nastupom prekinula medijsku ilegalu u kojoj je  bila duži vremenski period.

Selena je vidno raspoložena izašla pred publiku i napravila sjajnu atmosferu.

 

 

 

 

 

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, instagram
Tagovi: selena gomez

Najnovije vesti