Selena Gomez objavila novu pesmu posvećenu Džastinu Biberu: Ovo je tek početak, biće ih još! (video)

Za samo četiri sata, otkako je na Jutjubu postavljen spot Selene Gomez za najnoviju pesmu ‘Lose You To Love Me’, isti je pogledan u 1,4 miliona pregleda. 

Selena Gomez je i ovog puta naoravila hit, a više od crno-belog spota, u kojem je jedini i glavni lik upravo sama pevačica, obožavaoci su ‘zapeli’ za reči pesme.

Naime, slušajući reči iste ne može a da se ne primeti kako bi ona itekako mogla da bude posvećena njenoj najvećoj ljubavi, njenom bivšem dečku Džastinu Biberu s kojim je imala poprilično toksičnu vezu i iz koje je kanadska pop zvezda, nakon raskida, ‘pobegla’ u zagrljaj lepuškastoj manekenki Hejli Boldvin, s kojom se nedavno i drugi put venčao.

Da mnogi misle da je pesma nastala kao poruka Biberu, otkriveno je i na društvenim mrežama, koje su se užarile raznim komentarima. Tako je jedan korisnik Tvitera napisao:

– Sudeći po naslovu ‘Lose You To Love Me’, nekako sam uveren da je o Džastinu Biberu – dok je drugi dodao:

– Džastin Biber plače jer zna da bi nova pesma Selene Gomez mogla da bude o njemu. A svi njegovi albumi su o njoj, on još uvek gugla njeno ime da vidi šta je obukla, a čak je i njegova žena opsednuta s njom. Ovo bi moglo da ga razotkrije i svi se bojite toga.

Izvori bliski mladoj pevačici potvrdili su kako je pesma zaista je o njenom slavnom bivšem dečku, kao i da njeni obožavaoci mogu da očekuju još pesama na temu njihove turbulentne veze u nadolazećim mesecima.

Selena Gomez i Džastin Biber bili su u vezi od 2011. do 2012., a ponovo su se na nekoliko meseci pomirili 2014. Još jednu šansu svojoj ljubavi dali su 2017., ali ni tada nisu uspeli. Njihova turbulentna veza tada je i završena, a on je, ubrzo nakon prekida, sreću pronašao u sadašnjoj supruzi – Hejli Boldvin, prenosi tportal.hr

hellomagazin.rsGuliver/Getty

Više o temama: