Biljana Tipsarević: Emili jedva čeka da dobijemo bebu i misli da je devojčica

Biljana Tipsarević: Emili jedva čeka da dobijemo bebu i misli da je devojčica

Autor: | 30/11/2019

0

Druga trudnoća teže je pala kreatorki, a period mučnina konačno je završen

Kreatorka Biljana Tipsarević ušla je u čevrti mesec trudnoće i jedva čeka dan kada će se po drugi put ostvariti u ulozi majke.

Iako Biljana nje želela da se u javnosti sazna za trudnoću, kao bomba odjeknule su radosne vesti.

- Uopšte nismo očekivali da će se već sada saznati za trudnoću, ali bilo je nerealno očekivati da niko iz medija neće to saznati. U Beogradu sam, radim, viđam se sa mnogo ljudi, a stomačić se već nazire - rekla je za Pink Biljana i dodala:

- Kada sam tokom prve trudnoće bila u četvtom mesecu, bilo je neuporedivo teže nego sada zaključiti da će uskoro stići beba. Mislim da se tek sada vraćam u normalu, jer sam tokom prva tri meseca imala jake mučnine, a bio je izražen i veliki gubitak energije. To je, zaista, bilo drugo stanje. Sada mi se, konačno, vraća energija, pa počinjem da se osećam uobičajeno. Ovog puta je mnogo toga drugačije neko kad je Emili, pre šest godina, trebalo da dođe na svet. Uostalom, nije to baš kratak period.

Biljana Tipsarević: Radujem se proširenju porodice, svejedno nam je da li je devojčica ili dečak

Kreatorka otkriva da njena i Jankova ćerka Emili jedva čeka bebu, ali da priželjkuje sestru.

- Emili jedva čeka da dobijemo bebu i stalno priča da će je čuvati i pomagati mi. Išla je, čak, sa mnom kod lekara, a i pravi crteže za bebu. Misli da će stići devojčica, verovatno zato što to želi, budući da moja sestra ima sina, a i drugi je na putu. Emili mnogo voli brata, što je i logično, jer smo porodično jako vezani. Njih dvoje se divno druže, ali kad je čula da će dobiti još jednog brata, verovatno je zaključila da će biti u prevelikoj manjini, pa je "poručila" sestru, a mi još uvek nismo dobili odgovor na pitanje - kog pola je beba. Emili je nesebično dete, koje sve želi da deli sa drugima. Verujem da će tako i ostati, a Janko i ja ćemo poraditi na tome da shvati da ljubav, kad se deli, ne postaje manja, naprotiv - zaključila je Biljana.

hellomagazin.rs ATA Images, Andreja Damnjanović