Maca kao samohrani otac: Severinu i Milana ne poznajem, ali tu je dete najgore prošlo

Maca kao samohrani otac: Severinu i Milana ne poznajem, ali tu je dete najgore prošlo

Autor: | 01/12/2019

0

Dragan Marinković Maca pre tri godine oženio je dve decenije mlađu Jovanu.

Popularni glumac i voditelj iza sebe ima dva braka, iz kojih ima dva sina: Lava i Fjodora Simeona.

Ipak, Maca kaže da brak sa Jovanom doživljava kao prvi, a ne treći, te naglašava da ga nijedna žena ne može promeniti.

- Stalno govorim da je ovo moj prvi brak. Prvi put sam u životu stao pred matičara. Ne može te neko promeniti, možeš se samo prilagoditi nekim stvarima. Na kraju krajeva, ja sam bolno direktan čovek, ne laskam. Kad mi je sa nekim ok – ok mi je, ako mi u nekom trenutku nije ok, ne može me vezati ni dete ni bilo šta. Biram civilizovane partnere i želim takav odnos. Ako mi nismo mi i to nije to, gospodski je razići se - ispričao je svojevremeno Maca za Blic Puls.

Dragan Marinković Maca: Supruga i ja smo čekali trojke, a onda smo ostali bez njih

Kako je spletom okolonosti Maca postao samohrani otac svojim sinovima, gostujući u jednoj emisiji dotakao se Severininog slučaja.

foto: Luka Šarac

- Ja ljude ne poznajem, ali najgore je tu prošlo dete. Treba ulaziti u vezu ili u brak sa civilizovanim ljudima, ide ide, ne ide pa-pa, nema potrebe ni za sudovima, ni socijalni radnici. Neću dublje da ulazim u tu temu jer sam ja samohrani otac, pa imam neke svoje druge razloge za i protiv. Najbitnije je da sa partnerom, ako već imaš plod ljubavi, to dete, ako se taj odnos već završio, da porazgovarate kao dvoje odraslih, civilizovanih ljudi i dogovorite se bez tih ustanova. Dete prolazi kroz traume, ovo što se događa nije dobro. Deca današnja sazrevaju brzo, saznaju sve preko društvenih mreža, saznaju za sva ta pisma, za sve - izjavio je Maca u emisiji "Premijeri, vikend specijal".

Podsetimo, pevačica je sredinom ove nedelje izgubila starateljstvo nad sinom Aleksandrom, koji će od sada živeti sa ocem Milanom Popovićem. Severina je sinu uputila emotivnu poruku koja je rasplakala javnost, a danas se oglasio i Aleksandrov otac. Kako izgleda Milanova strana priče pogledajte OVDE.

hellomagazin.rs ATA Images

Najnovije vesti