Prva dama u punom sjaju: Odvažni modni izbor Melanije Tramp za susret sa kraljicom Elizabetom

Prva dama u punom sjaju: Odvažni modni izbor Melanije Tramp za susret sa kraljicom Elizabetom

Autor: | 04/12/2019

0

Susret prve dame Amerike Melanije Tramp i kraljice Elizabete II

Melanija Tramp svojim modnim izborima privlači mnogo pažnje, čak i onda kada se ne trudi previše. I kada obuče jednostavne pantalone i ravne cipele  o tome se danima govori. Zato se, očekivano, za posetu Bakingemskoj palati i susret sa britanskom kraljevskom porodicom posebno potrudila.

Melanija Tramp je u London došla kao pratnja supruga Donalda Trampa, a dočekali su ih princ Čarls i vojvotkinja Kamila.  Lepa Slovenka je zasjala u vunenom kaputu modne kuće "Valentino" ispod kog je nosila ljubičastu haljinu dugih rukava i visoke potpetice koje potpisuje Kristijan Lubuten u istoj boji.

Kasnije se predsedničkom paru pridružila i kraljica Elizabeta koja je sudeći po fotografijama uživala u društvu Melanije Tramp.

Savršena alternativa haljini: Melanija Tramp šik i elegantna u odelu (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on Dec 4, 2019 at 3:06am PST

Vojvotkinja Kejt Midlton za ovu priliku odabrala je zelenu haljinu sa rol kragnom dugih rukava koju potpisuje britanska dizajnerka britanska dizajnerka Emilija Vikstad. Kejt je za haljinu izdvojila tek 780 dolara, dok je samo kaput Melanije Tramp koštao vrtoglavih 4.600 dolara.

Umeće Melanije Tramp: I obična haljina na prvoj dami izgleda spektakularno (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melania Trump (@melaniatrump.style) on Dec 4, 2019 at 6:41am PST

I dok je većina oduševljena onim što je Melanija Tramp obukla za susret sa britanskom kraljevskom porodicom, ima i onih koji je kritikuju i tvrde uvek izgleda suviše raskošno.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty

Najnovije vesti