Posebno slavlje Brene i Bobe: 28 godina ljubavi, sloge i sreće

Posebno slavlje Brene i Bobe: 28 godina ljubavi, sloge i sreće

Autor: | 07/12/2019

0

Brena i Boba slave 28. godišnjicu braka

Najveća folk zvezda stare Jugoslavije Lepa Brena i nekadašnji teniser Slobodan Živojinović, kroz život koračaju jedno uz drugo čak 32 godine, a od kako su se venčali prošlo je 28.

Višedecenijski brakovi su retkost, posebno među poznatim osobama, kojima je zbog brojnih izazova i mnogo obaveza možda i teže da održe brak. Brena i Boba su toliko dugo zajedno da im i imena više jedno bez drugog ne idu. Ključ njihov dugog i uspešnog braka, osim ljubavi, je i međusobno poštovanje, i bezuslovna podrška.

Vreme je: Lepa Brena i Boba Živojinović spremni na veliku životnu promenu

Ono što vezuje nas dvoje jeste ljubav, ali ona bez poštovanja ne bi postojala. Posle toliko godina veze i braka nauči čovek kako da održi dobar odnos. Jer zašto bismo više energije i truda uložili u negovanje nekog prijateljstva nego u našu zajednicu? Mi smo jedno drugom najvažnija podrška. Ne negujemo mi naš odnos tako što kupujemo stvari, već sitnicama, vodimo računa jedno o drugom. Meni ništa nije teško kad je Boba u pitanju, sve bih uradila za njega –  rekla je svojevremeno Brena za jedan domaći list i poručila da je poštovanje ono za čim mlade devojke treba da tragaju u emotivnom odnosu.

– Ja imam takvog muškarca pored sebe, nekog ko me ceni, voli, poštuje. Neko ko mi daje da uvek budem svoja. Želim svim mladim devojkama da imaju muškarce koji ih podržavaju i vole u životu – rekla je Brena.

Raj na zemlji: Živojinovići uživaju u odmoru na egzotičnim destinacijama (foto)

Brena i Boba venčali su se  1991. godine, a zbog njihove svadbe prekinut je Dnevnik

Brena i Boba venčali su se 7. decembra 1991, imaju dva sina, Stefana i Viktora, a Boba iz prvog braka ima i sina Filipa.

Na venčanju je nosila "Diorovu" venčanicu koja je šivena specijalno za nju, a zbog njihovog venčanja prekinut je i “Dnevnik 2” kako bi se mladenci uključili uživo u program.


Lepa Brena se dana njihovog venčanja prisetila i na svom Instagramu

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa) дана 7. Дец 2019. у 2:45 PST

– I tako mi 28. godine. Nije ništa strašno – napisala je Brena pored video snimka sa njihovog venčanja a zanimljivo je da je kao haštagove dodala imena pesama:“Srećna žena”,“Uđi slobodno” i “Ja nemam drugi dom”.

Hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Ata/Instagram/Lepa Brena

Najnovije vesti