Jelena Karleuša oduševila Viktora Živojinovića, sneg se topio na Kopaoniku! (video)

Jelena Karleuša oduševila Viktora Živojinovića, sneg se topio na Kopaoniku! (video)

Autor: | 08/12/2019

0

Jelena Karleuša je strastveni performer, pevačica koja na sceni daje sve od sebe, a publika je ua tu emociju koju im prenosi nagrađuje aplauzom. Ovoga puta Jelena je svojim vrelim nastupom topila sneg na Kopaoniku.

Jelena Karleuša već tradicionalno pred Novu godinu nastupa na Kopaoniku, a svi oni koji su imali prilike da prisustvuju njenom scenskom "ludilu", imaju samo reči hvale, jer takav doživljaj se pamti, a sneg se od te količine enregije topi!

U leopard desenu od glave do pete, na visokim potpeticama, Jelena Karleuša  je pred publikom izvela neke od svojih najvećih hitova, a plesačice, sjajna bina i raspoložena publika, učinili su da nastup izgleda zaista svetski.

https://www.instagram.com/p/B50W-BKhwGe/

U njenom nastupu uživao je i sin Lepe Brene, Viktor Živojinović, koji se na našoj planini našao s društvom, a Jelenin koncert nije želeo da propusti.

Neke delove koncerta je zabeležio i podelio na Instagramu. Iz snimka se vidi da je nastup bio prepun, a da je publika kao i Viktor uživala u Jeleninom vrelom nastupu.

Jelena je za ovu noć napravila presedan, te je promenila scenski nastup, pa se uz pesmu "Ide maca oko tebe", na bini se nije našao "dobrovoljac".

https://www.instagram.com/p/B5zvphlh0sm/

Momak koji je želeo da joj se pridruži na bini nije ispunio jedan od njenih uslova. Nije bio oženjen, ali imao je devojku. Bezuspešno je pokušavao da pridobije Jelenu, objašnjavajući da se njegova devojka slaže sa tim da bude Jelenino "zamorče" na bini, ali pevačica mu nije dala priliku.

https://www.instagram.com/p/B50IBErB-M5/

Jelena ga je odbila uz sjajno objašnjenje zašto ovoga puta publika neće videti scenski nastup na kakav je navikla.

- Meni ne treba dobrovoljac. Kad malo bolje razmislim, mi devojke možemo i sve to same da uradimo. Je l' tako? Tako je najbolje i najbrže. Izvoli, Čedo, da objasnimo neke stvari - rekla je Jelena i zapevala svoj hit uz spektakl na sceni, prenosi Telegraf.

Jelena Karleuša je i ovaj, kao i sve prethodne nastupe posvetila svojoj mami Divni, ali je i poželela da sledeća godina bude drugačija od ove, za nju veoma teške.

hellomagazin.rs ATA Images

Pročitajte još