Veliki uspeh Meline Džinović: Prvi put sam osetila strah da li ću dobro odgovoriti na zadatak

Veliki uspeh Meline Džinović: Prvi put sam osetila strah da li ću dobro odgovoriti na zadatak

Autor: | 12/12/2019

0

Melina Džinović na MTV-u

Lepa dizajnerka Melina Džinović na MTV-u glumiće u popularnom rijaliti šou programu „Sijesta Ki“ koji se već treću sezonu emituje na jednom od najpopularnijih američkih TV kanala.

Popularnoj modnoj kreatorki Melini Džinović pošlo je za rukom ono što nije bilo kojoj našoj javnoj ličnosti, a to je da je da se pojavi na američkom MTV-u. Naime, dizajnerka se nedavno vratila sa Floride gde je učestvovala u tamošnjem popularnom rijaliti šou programu „Sijesta Ki“, koji se već treću sezonu emituje na MTV-u. Ova TV serija prati tri atraktivne devojke Džulijet Porter, Kelsi Oven i Medison Haus i njihove svakodnevne izazove u poslu i privatnom životu, a interesantno je što se u trećoj sezoni, koja pretentduje i da bude najgledanija, pojavljuje i Ešli Hatson, koja je u Americi veoma popularna u modnim krugovima.

Melina Džinović među svetskim zvezdama: Neprocenjivo je sve što sam doživela u Kataru

Naša dizajnerka pozvana je da glumi samu sebe, odnosno kreatorku koja za glavne glumice i njihove prijatelje organizuje modnu reviju u njihovoj vili na Floridi. Iako se svaka epizoda radi po scenariju, supruzi čuvenog pevača Harisa Džinovića, bilo je dozvoljeno da sama kreira svoje scene. Epizoda u kojoj se Melina pojavljuje emitovaće se u junu 2020. godine, a samo snimanje trajalo je dva dana po dvanaest sati.

Melina Džinović: Haris mi ne dozvoljava nikakvu promenu na kosi


– Iako ovaj projekat uključuje sve realne segmente mog posla, nisam odmah prelomila i prihvatila ponudu. Daleko od toga da nisam shvatila važnost poziva i koliko je veliki to izazov, ali da budem iskrena, prvi put sam osetila strah da li ću dobro odgovoriti na zadatak, kao i veliku odgovornost jer je u pitanuju produkcija MTV-a. Na kraju me beskrajno srećnom učinilo to što su me svi pohvalili i rekli da sam se odlično snašla – kaže prezadovoljna kreatorka.

Hellomagazin.rs Ata/Privatna arhiva

Najnovije vesti