Priznao nasilje u porodici: Na koliku kaznu je osuđen Milan Gurović?

Priznao nasilje u porodici: Na koliku kaznu je osuđen Milan Gurović?

Autor: | 13/12/2019

0

 

 Milan Gurović osuđen na deset meseci kućnog zatvora

Milan Gurović je priznao nasilje u porodici.  Bivši košarkaš sklopio je sporazum sa Trećim osnovnim tužilaštvom u kom je priznao da je bio nasilan prema supruzi i ćerki, na osnovu kog je osuđen na 10 meseci kućnog zatvora, prenose domaći mediji. Njemu je pre toga izrečena i mera zabrane prilaska u trajanju od 6 meseci, a koju je i sud potvrdio. Milan Gurović je posle dva dana provedena u pritvoru pušten na slobodu, a službenici Ministarstva pravde trebalo bi da mu stave nanogicu za elektronski nadzor

Milan Gurović je priznao nasilje u porodici: Posle dva dana provedena u pritvoru pušten na slobodu

Pre dva dana javnost je zatekla vest da je 44-godišnji košarkaški as fizički nasrnuo na suprugu Tanju, sa kojom je u braku dve decenije, i njihovu 16-godišnju ćerku Milicu.  Gurović je  tada u razgovoru za “Blic” ispričao da je pozadina događaja njegova namera da se razvede.

Milan Gurović sa suprugom Tanjom

 

– Supruga hoće da mi napakuje jer već dve, tri godine hoću da se razvedem, a ona neće. Neće zato što sam ja Milan Gurović i imam para. Ne želim da pravdam sebe, ali žena me je napala. Vratio sam se iz Novog Sada, bio sam kod majke. Žena je odmah počela da histeriše, da me pljuje, odgurnula me je. Tada sam je uhvatio za vilicu i odgurnuo –  rekao je jutro nakon porodične drame koje se odigrala u njihovo domu i dodao da je ćerku "samo odgurnuo".

Milan Gurović: Supruga i ja smo strogi prema našoj deci ali to je za njihovo dobro

– Ćerku sam odgurno, zakačio sam je noktom, ima malu rasekotinu. Žena je pozvala Hitnu pomoć i prenemagala se kao da je na samrti, a nema nijednu masnicu – rekao je Gurović i istakao da već godinama supruga od koje hoće da se razvede “histeriše i pravi incidente”.

Hellomagazin.rs Ata/Luka Šarac
Tagovi: milan gurović

Pročitajte još