Jelena Karleuša zapalila Instagram: Deda Mraze mogu da objasnim!

Jelena Karleuša zapalila Instagram: Deda Mraze mogu da objasnim!

Autor: | 22/12/2019

0

Jelena Karleuša je doslovno zapalila Instagram ovom seksi i provokativnom fotografijom

Jelena Karleuša ima milione fanova na društvenoj mreži Instagram, a svi oni znaju da će ih njihova ikona svakoga dana iznenaditi novom fotografijom koja oduzima dah.

Ovoga puta Jelena Karleuša je objavila fotografiju na kojoj je u crvenom rublju, ali minimalističkom, crvenom i neverovatno provokativnom. Seksepilna i opasno "nevaljala", pozirala je s kapom Deda Mraza, uz poruku:

- Dragi Deda Mraze, mogu da objasnim - najvivši svoj novogodišnji nastup u jednom beogradskom hotelu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) дана 20. Дец 2019. у 2:58 PST

Jelena je zaista majstor provokacije, ali i neverovatan performer, tako da će, ako je suditi po ovoj fotografiji, najluđa noć biti vrela!

Jelena Karleuša Instagram dovodi do usijanja svojim seksepilom

Jelena Karleuša je i ovoga puta pokazala i dokazala da je liniju zaista dovela do savršenstva, a da nisu u pitanju "doterivanja u fotošopu".

U prilog tome je i ovaj kratki vido sa Instagrama Jelene Karleuše na kojem možemo da vidimo kako je teklo snimanje najavnog spota za novogodišnji nastup.

https://www.instagram.com/p/B6SclfxB0zn/

Ovo će biti Jelenina prva Nova godina koju će provesti bez voljene majke Divne, ali će kao i svaki nastup do sada, i ovaj koncert biti posvećen njoj.

https://www.instagram.com/p/B6ReLNFBg0P/

A kao mali povratak u prošlost i na ono što je Jelena Karleuša govorila pre skoro 10 godina za magazin Hello, evo malog podsećanja.

Po čemu ćete pamtiti 2010. godinu?

- Mislim da je ceo Balkan upamtio proteklu godinu po pesmi “Insomnia”. Niko nije spavao, a najmanje ja. Pevala sam širom Evrope i održala mnogo koncerata, ali je ipak najvažniji bio koncert u „Beogradskoj areni“ – “All about diva” šou.

On je zauvek pomerio granice domaćeg šou-biznisa, a na moju radost nedavno je izašao i DVD za sve one koji tada nisu uspeli da dođu do karte. Oprobala sam se i kao pisac, a moje kolumne su izazvale pravi „kulturološki zemljotres“.

Ni sama nisam očekivala tako veliki uspeh kolumne, a ponajmanje da me srpska spisateljska elita prihvati fantastično, raširenih ruku.

Jelena Karleuša ima Instagram koji prati preko dva miliona fanova!

Komplimenti za moj rad koji su stizali od Svetislava Basare, Teofila Pančića, Biljane Srbljanović i drugih dali su mi snagu i ohrabrili me da verujem da moja večita borba sa balkanskim vetrenjačama nije uzaludna.

Ako na sve to dodam moju najvažniju ulogu, a to je uloga majke i supruge, ispada da je protekla godina bila najbolja godina mog života -  rekla je Jelena na početku 2011. godine.

A početkom 2018. godine, Jelena Karleuša je svojom izjavom ponovo pomerila granice i uzburkala javnost.

- Odlučila sam da ću da budem top riba do 70 godine. Smatram da fizički izgled nije ono što osvaja muškarca. Ja sam mom muškarcu najlepša bez krpa, bez šminke i svih dodatnih skalamerija i pomagala- rekla je Karleuša gostujući u jutarnjem programu “Jutro sa Jovanom i Srđanom”.

To obećanje nastavlja da ispunjava bez obzira na sve što ju je snašlo i kakve su je nedaće lomile. Jer, malo ko bi uspeo da iz svega izađe s osmehom kao ona.

Instagram Jelene Karleuše gori od njenih fotografija, neko ih mrzi, a neko obožava, ali sumnjamo da bar neka od žena nije poželela da obuče nešto od onoga što je Jelena ponela na sebi.

Jelena Karleuša izgleda veoma moderno i seksi, ali opet nepogrešivo elegantno

Proslavljeni kreator Renato Balestra je za Jelenu Karleušu imao samo reči hvale:

Jelena izgleda veoma moderno i seksi, ali opet nepogrešivo elegantno. Izgleda kao da je svetska rok zvezda, a njeni stajlinzi odaju utisak žene koja ima jak karakter.

Verujem da je ljudi primete gde god da se pojavi, a kada gledam njenu sliku, ne mogu da se otrgnem utisku da su Srpkinje veoma zgodne i lepe žene, s odličnim osećajem za modu – ocenio je Balestra Karleušine kombinacije koje je nosila na snimanjima emisije “Zvezde Granda”.

hellomagazin.rs ATA Images

Pročitajte još