Voditeljka Minja Miletić u drugom stanju

Voditeljka Minja Miletić u drugom stanju

Autor: | 23/12/2019

0

Minja Miletić potvrdila je srećne vesti da je u blagoslovenom stanju i da će se u narednoj godini ostvariti u najlepšoj ulozi jedne žene -  ulozi majke

Kada je u junu proslavljala svoj 39. rođendan, Minja Miletić nije ni slutila da će joj ova godina života doneti najlepše vesti u životu jedne žene.

Lepu voditeljku već neko vreme nemamo priliku da vidimo na malim ekranima, a razlog je taj što je ona na bolovanju.

Minja je odlučila da prekine spekulacije, pa je na pitanje da li je trudna, odgovorila:

- Da, tačno je, trudna sam. Ovaj period ću posvetiti sebi i uživanju u trudničkim danima. Nakon 20 godina rada na televiziji, došlo je vreme za najlepšu pauzu koju sam mogla da zamislim.

Minja Miletić ne veruje u brak

Voditeljka je nedavno izjavila da je slobodna, iako ljubavni život krije od drugih. U intervjuu za Blic otkrila je da li joj roditelji i rodbina postavljaju pitanje kada će se udati.

- Zašto se nisam udala, to me više niko ne pita. Ne znam zbog čega. Valjda su odustali. Nisam osoba koja veruje u brak. Možda me zbog toga i ne pitaju – kaže Minja, koja priznaje da joj televizija već nedostaje.

-  To ne znači da sam van informativnih tokova, već naprotiv, redovno i na dnevnom nivou pratim politička dešavanja kako ne bih izgubila ritam.

Iako je mnogi, gledajući emisije koje radi, doživljavaju kao hladnu osobu, to Minji smeta jer sebe ne smatra za takvom.

Minja Miletić: Kod muškarca najviše cenim viteštvo -da se bori za mene, za život, za bolje sutra

- Sebe ne doživljavam kao čeličnu ledi. To se tako čini. Možda je to na televiziji, ali kada sam na partiju, nisam čelična - ističe ona.

Svog emotivnog partnera Minja vešto skriva

Iako je poznato da Minja nije u braku, o voditeljkinom emotivnom životu veoma malo se zna, pa tako nije poznato ni ko je otac njenog deteta.

Na njenoj prelepoj proslavi rođendana ove godine, pored brojnih prijatelja, saradnika bio je i "on", pa je na pitanje novinarke magazina "Hello!", samo kratko odgovorila:

- On je uvek tu.

"Treba slaviti godine, gledati napred i raširenih ruku čekati budućnost. Verovati u lepe stvari, u životu, jer on nema reprizu."

Poznata kao osoba koja ljubomorno čuva privatnost, Minja je i ovog puta ostala dosledna tom stavu, pa nije otkrila šta joj je dečko poklonio ili poželeo. Što se njenih želja tiče, kaže da su godine samo broj.

- Sve zavisi od toga kako se čovek oseća. Neki tridesetogodišnjaci nemaju ni snage ni energije, dok neki sa pedeset imaju više volje za životom nego mnogo mlađi. Mislim da su mi ove godine najlepše jer se osećam sjajno. Zadovoljna sam, voljena, imam mir, svoju porodicu, prijatelje. Tu tvrđavu niko ne može da sruši, sebično je čuvam i volim - iskreno je dodala Minja.

Hellomagazin.rs ATA Images, Hello
Tagovi: minja miletić