Nataša Bekvalac: Zahvalna sam što sam odabrana za ulogu samohrane majke, da ćerkama budem i Deda Mraz

Nataša Bekvalac: Zahvalna sam što sam odabrana za ulogu samohrane majke, da ćerkama budem i Deda Mraz

Autor: | 31/12/2019

0

Na kraju uzbudljive i prelepe godine, Nataša Bekvalac iskreno govori o svojim željama, ljubavi i planovima za 2020. godinu

Pevačica Nataša Bekvalac sumirala je godinu za nama u prazničnom intervjuu i rekla da uživa sa kćerkama, kao i da trenutno ne traži novu ljubav.

- Svi momenti u 2019. bili su mi sjajni. Na sve svoje poteze i odluke veoma sam ponosna. Ovo je godina sa najmanje nesigurnosti i neodlučnosti. Godina u kojoj sam odlučila da život uzmem u svoje ruke i živim u apsolutnoj sreći i istini. Bilo je suza i smeha, ali svakako da su suštinski sreća i ljubav uvek pobednici. Tuge... Zanemarljivo - rekla je Nataša u prazničnom intervjuu za Pink.

Nataša Bekvalac plakala je zbog Danila Ikodinovića, a sada je ponovo pustila suze u emisiji

Kaže da u 2020. godinu ulazi "sveža i odlučna", i da se priprema za koncert za Dan zaljubljenih u Štark Areni.

- Tu noć priželjkujem, maštam o njoj već 20 godina. To je nešto najveće i najvrednije što mi se dešava u karijere za mene veoma emotivno i najznačajnije. Upravo iz razloga što znam koliko nam je ljubav svima potrebna i koliko često vrištimo za time, koncert je i dobio naziv. Ja sam samo jedna od onih koji čeznu za ljubavlju - iskrena je Nataša.

Sem sjajnih pesama koje će izvesti, Nataša se priprema da publici pruži jedan neverovatan doživljaj! O čemu je reč pogledajte OVDE!

Praznična atmosfera u Natašinom domu vlada već dugo

Praznici u njenom domu Nataše Bekvalac donose euforiju. Pevačica kaže da je njena starija kćerka Hana ranije dobila ispunjenu želju upućenu Deda Mrazu, da dobije sestru Katju.

Nataša Bekvalac o odnosu sa ćerkom: Hana i ja nikada nećemo biti drugarice

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 13. Нов 2019. у 4:41 PST

A sada Hana ima novu želju.

- Posle sestre, sada traži patike! - duhovito je rekla Nataša, koja je nakon razvoda od Luke Lazukića i zvanično postala samohrani roditelj.

- Konačno sam se razvela. Osećam se razvedeno i jako sam srećna - rekla je pevačica u oktobru nakon što je proces završen.

To što je samohrana majka, Nataša ne vidi kao prepreku, već kao svoju prednost i privilegiju.

- Zahvalna sam što sam odabrana za ulogu samohrane majke, da kćerkama budem i Deda Mraz. Teško je ali i prelepo, privilegija je i one me čine srećnom i zadovoljnom ženom.

foto: Miloš Nadaždin

Nataša Bekvalac uvek glasa za ljubav

Upitana da li priželjkuje novu ljubav, Nataša je rekla da je to sve češće pitaju i novinari, i poznanici, ali da je srećna ovako.

- Zaista mislim da u životu ništa nije slučajno i da nam je sve u principu zapisano. Tako svoju sudbinu živim srećno i hrabro, ali ne mogu da kažem da o tome razmišljam i da to priželjkujem. Zaista se osećam dobro, srećno i stabilno - zaključila je Nataša.

 

hellomagazin.rs Luka Šarac, ATA Images, Miloš Nadaždin