Nataša Bekvalac: Hana je godinama želela da dobije ne brata ili sestru, nego baš sestru (video)

Foto Luka Šarac

Pevačica Nataša Bekvalac istakla je da “pored bebe od pet meseci i deteta u pubertetu od jedanaest godina, pored karijere, brda problema” zaista nema kad da uopšte razmišlja o ljubavi.

Trenutno, svu svoju pažnju usmerava na svoje ćerke Hanu i Katju, s kojima u odnosu na to koliko joj posao dozvoljava, provodi sve svoje vreme u radosti i slozi, uprkos svemu.

– Obe su dobro. Katja je probala juče prvu pirinčanu kašu i strašno voli da klopa, a Hana joj dođe kao druga mama. Tako da … dobro funkcionišemo – rekla je pevačica u Premijeri i po prvi put otkrila kako teku Katjini dani.

Sa ljubomorom starijeg deteta, kako kaže, nema problema.

– Hana je godinama želela da dobije ne brata ili sestru, nego baš sestru, tako da… skoro sve želje su nam ispunjene. Čuva jednako dobro Katju kao i ja – kaže ona i obašnjava koliko je Hana vezana za Katju:

– Nije htela da ode na letovanje, jer nije htela da nas ostavi same! Igrom okolnosti ne možemo da putujemo preterano, Katja je jako mala za more, tako da ćemo odabrati ovog leta planinu za letovanje – otkrila je lepa plavuša, koja za nekoliko dana kreće sa svojim naslednicama na mali zasluženi predah od realnosti.

hellomagazin.rsPink/KurirLuka Šarac/Antonio Ahel/ATA Images

Više o temama: