Tamara Grujić se sa ćerkom vraća na posao: Lenka neće biti u vrtiću, već sa nama u prirodi

Tamara Grujić se sa ćerkom vraća na posao: Lenka neće biti u vrtiću, već sa nama u prirodi

Autor: | 06/01/2020

0

Tamara Grujić prošle godine rodila je ćerku Lenku, a nakon nekoliko meseci uživanja, došlo je vreme za povratak na posao

Za Tamaru Grujić protekla godina je svakako najmagičnija do sada, jer se tada ostvarila kao roditelj. Ovih dana voditeljka je u potrazi za kamperom kako bi beba Lenka mogla sa njom i tatom na posao.

Ona i suprug Vuk po šest dana nedeljno nisu kod kuće, a pošto "ne rade u rudniku ili u svemiru pa da bude apsurdno da dete vode sa sobom."

Tamara u intervjuu za Blic otkriva kako su došli do odluke da Lenka bude sa njima na svim putovanjima.

Tamara Grujić: Prva dva meseca sa bebom bila su zaista teška, sada je prava milina

foto: Mirko Tabašević

- Tako što nemamo drugu mogućnost. Mi odlazimo na šest dana nedeljno od kuće, nema smisla da toliko budemo odvojeni od deteta. A ne radimo u rudniku ili u svemiru, pa da je zaista apsurdno da dete vodimo sa sobom. S obzirom na to da suprug i ja radimo zajedno na terenu, uvek će se naći neko da bude sa njom. Neće putovati u kolima, već u kamperu i imaće u tom smislu dovoljan komfor - iskrena je voditeljka i dodaje:

- Moram da vam priznam da joj se naši majstori posebno raduju. Svi imaju decu i mnogo su iskusniji roditelji od nas. Sigurna sam da će Lenka imati mnogo živopisno detinjstvo. Neće biti u vrtiću, ali će zato veliki deo najranijeg detinjstva provesti u prirodi. I iskreno, mislim da će vrlo rano naučiti veoma važnu stvar – da je velika radost u davanju. Da druge ljude, ukoliko je u mogućnosti, učini srećnim.

Tamara Grujić je liniju već dovela do savršenstva

Za veoma kratko vreme nakon porođaja, Tamara je figuru dovela do savršenstva. Otkriva i za koliko vremena je to uspela.

Tamara Grujić: Sa posla sam otišla pravo na porođaj, nisam imala vremena da paničim

foto: Mirko Tabaševič

- Vratila sam se odmah. U trudnoći sam se ugojila osam kilograma, koje sam izgubila u porodilištu. Sigurno je stvar genetike. Moja mama je tako podnosila trudnoće, a verovatno i činjenica da sam bila aktivna sve vreme trudnoće. Nisam imala posebne zahteve za hranu, ponašala sam se isto kao i da nisam trudna.

Voditeljka se veoma brzo vratila i svojim treninzima.

- Počela da vežbam tri meseca posle porođaja. Sad korigujem malo ishranu i vežbam redovno da se pripremim za nova snimanja, ali i da budem u dobroj formi zbog svog deteta. Fizički izgled je vaš lični odnos prema samom sebi i prema ljudima u vašem životnom okruženju - iskrena je ona.

"Zbog rođenja Lenke 2019. godina je bila najčarobnija i najsvrsishodnija do sada. Počela je magično na Zanzibaru, sa suprugom i najboljim prijateljima, imali sam možda i najlepši doček nove godine do tada u životu. Pa kako je počela, tako se i završila – najlepše do sada u životu."

foto: Mirko Tabašević

Doček Nove godine u toplom domu u krugu porodice

Za razliku od prethodne, kada je Novu godinu dočekala u Zanzibaru, Tamara je ove godine bila u Beogradu u svom toplom porodičnom domu. Ali, uzbuđenja nije manjakalo.

- Do pre par dana imali smo majstore u kući, renovirali smo kuhinju u kojoj je suprug apsolutni vladar i mnogo smo srećni i ponosni, jer smo, verovali ili ne, prvi put za sebe sređivali životni prostor. Imamo divnu jelku na terasi i novogodišnji program na televiziji - sa osmehom kaže voditeljka.

foto: Mirko Tabašević

Ona otkriva i da će Božič provesti daleko od Srbije.

- Putujemo u inostranstvo kod prijatelja. Lenki smo izvadili pasoš i pravimo probu kako će da se ponaša na putu, s obzirom na to da počinjem sa snimanjem nove sezone u februaru.

Koja sećanja vas vežu za najradosniji hrišćanski praznik?

- Najdivnija. Moja baka je sa mamine strane bila katoličke vere, tako da smo sestra i ja neverovatno uživale kao deca. Slavile smo dva Božića, kao i dva Uskrsa. Deca iz mešanih brakova su najviše uživala slaveći zapravo ljubav i porodicu bez obzira na veroispovest i rasnu pripadnost. Onako kako najradosniji hrišćanski praznik i propoveda.

 

hellomagazin.rs ATA Images, Mirko Tabašević
Tagovi: tamara grujić