Milica Pavlović Božić obožava: Volim da degustiram hranu, čak i u komšiluk odem da isprobam specijalitete

Milica Pavlović Božić obožava: Volim da degustiram hranu, čak i u komšiluk odem da isprobam specijalitete

07/01/2020

0

Milica Pavlović Božić baš voli, kao i sve običaje koji prate ovaj najveći hrišćanski praznik

Milici Pavlović kao devojčici bilo je neobično kad vidi da neko proslavlja Božić u krugu porodice, dok bi ona slavila samo sa babom i dedom. Njen tata bi im se nekad pridružio, kada bi mu poslovne obaveze to dozvoljavale.

Iako bi joj lako objasnili o čemu je reč, ona bi svakako volela da zapitkuje.

Milica Božić veoma voli i tada nikada ne radi, već vreme povodi sa porodicom.

- I ove godine sa porodicom. Imam tu sreću da mogu da kažem menadžerima u svojoj produkcijskoj kući da ne želim da radim za taj praznik. Meni je taj praznik jako bitan. Ima mi posebnu notu i odmalena sam provodila Božić sa bakom i dekom i ne mogu da zamislim da bude drugačije i jedva čekam, radujem se. Što se tiče običaja, ono što znam, ja uradim. Nikako ne bežim od običaja, ali nisam neka pokondirena tikva, pa sad ako vidim da neko nešto radi, da moram i ja da bi se reklo da smo mi to odradili - iskrena je pevačica.

Milica Pavlović Božić obožava i zbog bogate trpeze

Iako je sjajna u svom poslu, Milica priznaje da nije vrsna kuvarica.

- Ništa ne znam, nije mi problem da kažem. Ja degustiram, imaju najboljeg degustatora, i u komšiluk odem da degustiram. Iako kažu da se za Božić ne ide nigde, pa šta, idem ja da sve isprobam, družim se sa ljudima. Ja sam devojka sa sela i ja bih volela da ljudi u gradu dožive ono što smo mi na selu ranije doživljavali, da nije problem otići u komšiluk i potražiti čašicu zejtina i čašicu šećera kada možda prodavnica u vašem mestu ne radi - kaže Milica u intervjuu za Blic i dodaje:

- Ima to neku svoju draž. Volim baš Božić. Ali iako su mi baka i deka nadomestili svaki Božić i nisam osetila nijedan nedostatak, ranije dok sam bila mlađa zanimalo me je zašto ne mogu da budu moji roditelji sa mnom zajedno na Božić. Oni su bili već uveliko razvedeni. Bilo mi je lako objasniti, ali volela sam da zapitkujem. Bilo je par nekih čudnih momenata kada vidim da neko slavi Božić sa svojom kompletnom porodicom, a ja samo sa bakom i dekom i ocem koji nekad dođe, ali desilo se da nekad nije mogao da dođe zbog posla jer radi u inostranstvu.

Šta si poželela u ponoć za Novu godinu?

"Puno strasti, da se mnogo volimo i da sve puca od strasti."

Na pitanje da li razmišlja kako će se snaći kao majka, pevačica kaže:

- Ja se nadam i mislim da ću biti dobra majka, ali zavisi sve od mnogo faktora. Kada dođe vreme za to, ja ću biti spremna. Potrudiću se da budem najbolja majka. I žena i majka i kraljica.

Milica Pavlović: Zavolela sam svoje nesavršenosti (foto)

Milica u Novu godinu ulazi sama, ali sa verom u ljubav

Uspešna, mlada, lepa, ali sama... Milica priznaje da li u 2020. godinu ulazi zaljubljena.

- Ja čekam i onda kad se ne desi ništa, ja krenem malo više da gledam i da sagledam okolinu. Ja se brzo zaljubim, ali se brzo i odljubim. Zato što još uvek nije naišao neko ko će se truditi onako kako treba muškarac da se trudi oko žene. Ja sam starijeg kova i mislim da muškarci i te kako treba da se trude oko žena. Danas sve oni shvataju olako, ako nećeš ti, ima ko hoće, a meni se to iskreno ne dopada. Ja tražim nekog hrabrog koji će prići bez ustručavanja i reći da mu se dopadaš i devojčice što je dosad bilo, bilo je, sad se prepusti nekome ko želi da se posveti tebi - zaključuje romantična Milica.

hellomagazin.rs/Stana Luković ATA Images

Pročitajte još

Najnovije vesti