Milica Pavlović: Zavolela sam svoje nesavršenosti (foto)

Seksepil kojim zrači Milica Pavlović nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Gde god se pojavi skreće poglede i mami uzdahe, a u ovom periodu godine njena figura posebno dolazi do izražaja. Dok se neki odmaraju, jedna od najpopularnijih mladih pevačica i ovo leto provodi radno. Situacija u rokovniku je, kaže, “paklena”, pa retke slobodne trenutke maksimalno koristi za relaksaciju. Jedno takvo popodne sa njom proveli smo u Beogradu, dok je u privatnoj oazi uživala u sunčanju i kupanju.

– Veliki sam radoholik, tako da je i ovo leto u znaku poslovnih obaveza. Mnogo nastupam, polako radim na četvrtom albumu, pripremam još neke interesantne projekte. Iskoristiću i nekoliko dana da malo predahnem. Srećom, tako su se složile kockice da su mi saradnici ujedno prijatelji, pa sam uvek u dobrom društvu.

Leto je sinonim za hedonizam. U čemu ste neumereni, a u čemu skromni?

– Po prirodi nisam neumerena osoba, već sam vrlo svesna i racionalna. Leto je za mene bilo drugo ime za uživanje dok nisam ostvarila svoj san i postala pevačica. U međuvremenu situacija se promenila. Ovo je period kada najviše radim i gotovo svakog dana budim se u nekom drugom gradu. Ipak, letnja jutra ne dajem nikome. Uživam da posle buđenja uz zrake sunca pijem crnu kafu, to je jutarnji ritual koji sebično čuvam samo za sebe. Tih pola sata uživam u svom miru i ne razmišljam ni o čemu.

Uživate li više u sunčanju na plaži ili na palubi broda?

– Ne pravim pitanje kada je o sunčanju reč, važno mi je samo da uhvatim vremena da se malo izležavam i odmaram. Retki su trenuci kada mogu potpuno da se opustim. Najbitnije mi je da sam sa sobom u odličnim odnosima, onda mogu da se opustim i na plaži i na palubi. Mislim da bih, u tim situacijama, bila zadovoljna i da sam u pustinji.

Jeste li pristalica sunčanja u toplesu i nudizma?

– Nisam protivnik, ali mislim da se ne bih osećala prijatno kada bih obnažila telo i izložila ga pogledu nepoznatih ljudi. Za mene je bikini i dalje prava mera.

Deana ĐukićMirko Tabašević

Više o temama: