Nina Seničar proslavila prvi Božić sa ćerkom Norom Grejs

Nina Seničar proslavila prvi Božić sa ćerkom Norom Grejs

Autor: | 08/01/2020

0

Jedna od najlepših Srpkinja Nina Seničar je nedavno postala mama i na svet donela devojčicu kojoj su ona i njen emotivni partner glumac Džej Elis dali ime Nora Grejs, a ovo je njihov prvi zajednički Božić

U porodičnom domu, s one strane velikog okeana, Nina Seničar je po običaju i tradiciji proslavila Božić. U društvu najmilijih iz porodice, ali i dragih prijatelja, Nina je prpremila trpezu na kojoj se našla i obavezna česnica.

Uz sveću, proklijalo žito, na lepo ukrašenom stolu našlo se i pečenje, krompir... i naravno ajvar!

Nina Seničar i u dalekom svetu poštuje tradiciju i slavi Božić

Božićnom ručku su prisustvovali njeni prijatelji, a među njima i glumica Marija Karan, Milan Blagojević i drugi, koji su se okupili da proslave ovaj veliki pravoslavni praznik.

Iako daleko, niko od njih ne zaboravlja na svoje poreklo i tradiciju koju poštuje ma u kom kutku sveta se nalazio. A Božić, jedan od naših najradosnijih praznika, predstavlja i dan kada se porodica okuplja, kada se prašta i kada se raduje.

Okupljeni i nasmejani, prijatelji su trenutke sa božićnog ručka podelili na Instagramu.

Ali, najlešeod svega što je ovo ujedno i prvi Božić koji Nina Seničar dočekuje sa svojom ćerkom Norom Grejs, te je time i radost veća.

Nina Seničar proslavila Božić poprvi put kao mama jedne princeze

Jedan od snimaka koji je postavila tik pred Novu godinu, pokazuje svu majčinsku ljubav i neopisivu sreću što je njen život postao bogatiji za još jednu ljubav.

Ljubavni život Nine Seničar intrigirao je javnost koliko i uspeh koji je ostvarila, ali uvek je bila škrta na rečima kada bi razgovor skrenuo u privatne vode. Ipak, dobro znamo ko je srećni tata. Reč je o glumcu Džeju Elisu, s kojim je u vezi poslednje četiri godine.

Foto Mirko Tabašević

Zbog „fabrike snova“ odustala je od sjajne voditeljske karijere koju je godinama stvarala u Italiji. Na vrhuncu slave otisnula se na drugi kraj planete, ali rizik se isplatio. „Rekla bih da je to bila hrabrost, mada mi se ponekad čini i kao ludost“, priznala je pre izvesnog vremena u intervjuu za Hello!.

U istom intervjuu otkrila nam je i da sanja o velikoj porodici i salašu punom konja. Međutim, neka poglavlja u scenariju su se promenila – u njenoj bajci biće to salaš na američki način, možda neki ranč u Kaliforniji. Bar na početku priče. Nina Seničar je postala majka, a Holivud, filmovi, salaši i konji moraće malo da sačekaju.

Nina je tom prilikom otkrila kako su joj protekli poslednji trudnički dani i čemu ju je život u tom periodu naučio.

– Ono što sam ja naučila u ovih poslednjih meseci jeste da smo mi žene zaista superheroji. Muškarci nikada neće biti svesni kroz šta sve moramo da prođemo, i psihički i fizički, kako bismo donele dete na svet - rekla je Nina u Intervjuu za Hello! napomenuvši zašto je trudnoću čuvala od očiju javnosti do poslednjeg trena.

Foto Instagram Nina Seničar

– Generalno ne volim mnogo da pričam o svom privatnom svetu. Smatram da smo kao društvo prezasićeni detaljima iz života drugih ljudi, što zbog društvenih mreža, što zbog raznih rijaliti programa. Druga stvar jeste to da je trudnoća nešto dragoceno. Nepredvidiva je do poslednjeg dana, postoji i opasnost da se nešto zakomplikuje, pa sam želela da je zadržim za sebe, za mog partnera, porodicu i prijatelje, do samog kraja - objasnila je ona za naš magazin.

Ipak, sve je prošlo sjajno i Nina je ove prestupne 2020. godine Božić proslavila sa svojom ćerkom, radosna i nasmejana, baš kao što ovaj praznik treba i da bude.

https://www.instagram.com/p/B6vzIxiFwhh/

 

Hellomagazin.rs ATA Images/Mirko Tabašević

Najnovije vesti