Siniša Mihajlović iskreno: Nisam heroj! Imao sam napad panike koji nikad ranije nisam doživeo

Siniša Mihajlović iskreno: Nisam heroj! Imao sam napad panike koji nikad ranije nisam doživeo

Autor: | 18/01/2020

0

Siniša Mihajlović iskreno je i otvorenog srca za italijanski medij govorio o svojoj borbi sa leukemijom, otkrivši detalje koje do sada javnost nije znala 

Siniša Mihajlović, iako sebe ne vidi kao takvog, ogroman je heroj i borac pre svega.

Nakon životne bitke sa opakom bolešću, Siniša se u u decembru prošle godine pojavio u Beogradu. Legenda fudbala je na konferenciji za štampu održala emotivan govor koji je rasplakao sve prisutne.

- Obećao sam da neću da plačem, ali hvala vam svima od srca - rekao je Siniša na početku svog izlaganja povodom nagrade za najboljeg trenera u Srbiji.

- Hteo bih sve da vas pozdravim i da izrazim veliku zahvalnost za ovo priznanje. Biti izabran od svojih ljudi, od Srba, za najboljeg trenera u Srbiji, za mene ništa nema veću važnost od toga. Za mene je ovo najveće priznanje koje sam mogao da dobijem u karijeri - zaključio je on.

Siniša Mihajlović napustio bolnicu uz osmeh u zagrljaju supruge Arijane: Nema lepše stvari od povratka kući!

 

Siniša Mihajlović iskreno - Imao sam napad panike koji nikada ranije nisam doživeo

Proslavljeni srpski fudbaler i aktuelni trener Bolonje ispričao je u TV emisiji "Verisimo" nepoznate detalje iz bolnice tokom šestomesečne borbe sa leukemijom.

Mihajlović je 13. jula prošle godine objavio da boluje od leukemije, i od tada je bio na tri ciklusa hemoterapije.

- Nisam heroj. Hteo sam da razbijem prozor, ali su me moja supruga i doktori sprečili. Imao sam 13 hemoterapija u pet dana, ali su posle treće sve uništile. Prvi krug je bio najteži. Imao sam napad panike koji nikad ranije nisam doživeo jer sam bio zatvoren u sobi sa filtriranim vazduhom - rekao je Siniša i dodao:

- Nisam mogao da izađem napolje i ludeo sam zbog toga. Hteo sam da razbijem prozor stolicom, ali su me supruga i medicinske sestre zaustavile, dale mi injekciju i smirile.

Svi za jednog: Kada je Siniša Mihajlović danas izašao na teren nastala je neviđena scena

Siniša Mijalović iskreno - Nisam heroj!

Mihajlović je dobio podršku od fudbalske javnosti zbog toga što je svoju borbu javno obelodanio, međutim na celu situaciju on gleda malo drugačije.

 - Nisam heroj! Ne mislim da sam heroj. Normalan sam čovek sa vrlinama i manama. Suočio sam se sa leukemijom na svoj način i svako to treba da uradi. Niko ne treba da se stidi ako se razboli ili zaplače. Vrlo bitna stvar u svemu ovom je da se ne kajete ako nešto niste uradili i morate da se borite za život. Razboleo sam se, ali sam morao da dam snagu porodici, jer bi bilo mnogo gore da me vide tužnog - snažna je Sinišina poruka, koji nastavlja:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

??? KEEP CALM ...christmas is coming ???

Објава коју дели Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) дана 16. Дец 2019. у 12:00 PST

- Trudio sam se da uvek budem pozitivan i da se smejem, praveći se da mi nije ništa kako ne bih brinuo porodicu. Bila je to jedna od najtežih stvari, pošto nisam bio u top formi.

Praznik u krugu porodice

I dok je 2019. godina bila jedna od najtežih i najbolnijih u njegovom životu, Novu godinu dočekao je optimistično.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) дана 6. Јан 2020. у 10:59 PST

- Bio je ovo najlepši Božić u mom životu, jer je uz mene bila cela porodica. Sa mnom je bila i majka, koja je bila ljuta što sam plakao tokom druge konferencije za novinare. Ona je kod kuće spremala veoma ukusne srpske specijalitete. Zahvaljujući njoj, dobio sam nekoliko kilograma - sa osmehom je zaključio Mihajlović za italijanski medij.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) дана 22. Дец 2019. у 2:09 PST

hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Najnovije vesti