PREMIJERA filmskog spota Jovane Nikolić za baladu "Pazi se" sa Bikovićem, Kostićem i Jovanom Stojiljković

PREMIJERA filmskog spota Jovane Nikolić za baladu "Pazi se" sa Bikovićem, Kostićem i Jovanom Stojiljković

Autor: | 12/02/2020

0

Jovana Nikolić po ko zna koji put oduševila je svojim vokalnim sposobnostima i maestralno donela naslovnu numeru serije "Južni vetar" koja nosi naziv "Pazi se"

Danas je tačno u podne predstavljena je naslovna numera serije "Južni vetar" koja nosi naziv "Pazi se". Pesmu izvodi talentovana Jovana Nikolić koja je u ovoj baladi pokazala svu raskoš svog vokala.

Ona je po prvi put sarađivala sa hitmejkerom Slobodanom Veljkovićem Cobijem i po prvim reakcijama reklo bi se da je ovo novi, svež i savršen spoj.

U spotu se pojavljuju Miloš Biković, Vuk Kostić i Jovana Stojiljković.

Pogledajte ovu pravu filmsku priču.

Miloš Biković i Vuk Kostić  u novom spotu Jovane Nikolić 

Nakon velikog uspeha filma "Južni vetar“, popularni krimi-triler od nedelje ćemo gledati na Radio-televiziji Srbije. Serijal predvodi glumačka ekipa na čelu sa Milošem Bikovićem, Miodragom Radonjićem, Jovanom Stojiljković, Milošem Timotijevićem i Draganom Bjelogrlićem.

Pozitivno iznenađenje za publiku bilo je upravo to što je  pop zvezda Jovana Nikolić deo ovog projekta.

Iznenađenje za gledaoce: Jovana Nikolić uz Bikovića u seriji “Južni vetar”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jovana Nikolić Mišković (@jovananikolicmusic) on Jan 31, 2020 at 2:34pm PST

–  Sa oduševljenjem sam prihvatila poziv Miloša Abramovića i Miloša Bikovića da budem deo projekta "Južni vetar". Pesma "Pazi se" govori o devojci koja voli opasnog momka i koja strepi za njegovu bezbednost. Ovo je prvi put da sarađujem sa Slobodanom Veljkovićem Cobijem i energije su nam se sjajno poklopile. Jedva čekam da čujem sud publike i o pesmi i o spotu koji smo radili sa puno ljubavi i truda – kaže talentovana Jovana.

Miloš Biković je jednom prilikom na svom Instagram nalogu predložio Jovanu kao idealnog predstavnika Srbije na Pesmi Evrovizije, a zatim je pozvao da sarađuju, što potvrđuje da izuzetno ceni njen rad i talenat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jovana Nikolić Mišković (@jovananikolicmusic) on Dec 13, 2019 at 10:20am PST


Inače, Jovana je ćerka režisera, direktora fotografije i kamermana Božidara Nikolića, koji je za svoje umeće nagrađen najznačajnijim priznanjima. S druge strane, njen suprug Marko Mišković je uspešni filmski producent.

Jovana Nikolić-Mišković: Imala sam sreću da odrastam okružena velikanima naše kulturne scene

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jovana Nikolić Mišković (@jovananikolicmusic) on Nov 7, 2016 at 9:06am PST


- Produkcija je Markova velika ljubav, a ja sam srećna i ponosna što tako uspešno pliva i filmskim vodama. Pored oca, koji je ostvaren i priznat filmski radnik, imala sam sreću da odrastam okružena velikanima naše kulturne scene, pa mi je drago što sam uz supruga nastavila da posmatram taj svet iz bliže vizure. Filmovi su naša zajednička strast. Veliki smo filmofili, na tom polju je “mrtva trka” među nama. U poslednje vreme “zatrpani” smo i velikim brojem kvalitetnih serija, pa ja sve češće naginjem ka ovoj kraćoj, a opet dovoljno dinamičnoj i uzbudljivoj formi – rekla je nedavno lepa pevačica.

Jovana Nikolić: Šala na suprugov račun (foto)

hellomagazin.rs promo, instagram printscreen