Kraj ljubavi, braka, ali ne i tračeva: Nataša Bekvalac i Ljuba Jovanović pod lupom javnosti

Kraj ljubavi, braka, ali ne i tračeva: Nataša Bekvalac i Ljuba Jovanović pod lupom javnosti

Autor: | 13/03/2017

0
Foto: Ivan Vučićević

Vest o razvodu pevačice Nataše Bekvalac i bivšeg rukometaša Ljube Jovanovića uzdrmala je Srbiju kao malo koja priča u poslednje vreme. Samo jedan dan nakon što se glas o konačnom rastanku poznatog para raširio po medijima, Bekvalčeva se pojavila u emisiji gde je otkrila svoju stranu priče.

Spekuliše se da je plavokosa pevačica ovakvu odluku donela zbog Ljubinog neverstva, koji ju je navodno varao sa jednom bivšim devojkom.
Bekvalčeva je već podnela papire za razvod braka od Jovanovića, a nju će zastupati, ni manje ni više, nego advokat njenog bivšeg supruga Danila Dače Ikodinovića, Nemanja Aleksić.

- Gospođa Bekvalac je u četvrtak došla u moju kancelariju s odlukom da okonča brak s Ljubom Jovanović. Delovala je odlučno i stabilno. Prihvatila je moj savet da bi najbrže i najjednostavnije bilo da, ukoliko je već tako odlučila, razvod bude sporazuman. Nataša i Ljuba nemaju decu i ne dele imovinu, što za mene kao njenog advokata situaciju čini lakšom - kaže advokat Aleksić, a prenosi Pink.

Ni reč o Ljubi: Nataši Bekvalac je najvažnije da voli svoj posao

ATA Images/Antonio Ahel

Međutim, kako SrbijaDanas saznaje od izvora bliskim Bekvalčevoj i Jovanoviću, situacija nije onakva kakvom se na prvi pogled čini.

Kako otkriva izvor blizak njima, Jovanović je prethodnih godina radio dva posla, borio se kao lav za tu porodicu, štitio Natašu od loših uticaja i vodio računa o njenom detetu, Hani, koje ima sa nekadašnjim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem.

- On je to dete bukvalno prihvatio kao svoje. Vozio ju je u školu, iz škole, išao na roditeljske sastanke, ma sve. Svedok sam da Ljuba nikada nije ni sedeo pored druge devojke, i drugarice je izbegavao zbog Natašine ljubomore. Priča o susretima sa bivšom devojkom iz Novog Sada je smešna, jer znam da on nije u kontaktu ni sa jednom bivšom. Nije čak ni davao izjave za medije niti se pojavljivao na njenim nastupima da joj slučajno ne bi naštetio.

“Ljubino odsutstvo od kuće ju je dovodilo do ludila”: Nataša Bekvalac pred razvodom?

Foto Andreja Damnjanović

- Na kraju je sve dovelo do ovog kraha koji se razvlači po novinama. Istina, situacija se mirno odigrala jer je Ljuba otišao iz zajedničke kuće. Sukob nije nastao oko navodne prevare, to je glupost. Pa on ne da je nije prevario, nego nije u životu pogledao u drugu stranu! U kome god društvu se nalazio, bukvalno je izbegavao da sedne pored neke ženske osobe kako ga slučajno neki paparaco ne bi slikao.

Nataša Bekvalac: Dete treba da dođe na svet iz ljubavi

Nataša je nekada govorila kako će imati bebu sa Ljubom do kraja 2015. godine za magazin Hello, kao i da ga bezuslovno voli jer je pošten čovek:

- Znam da ne pripadam većini žena, ali u ovom surovom, izvitoperenom svetu, zaljubljena sam i volim muškarca koji čvrsto stoji na zemlji. Voli me i poštuje. U našim emocijama nema oscilacija, kao ni u odnosu u kome sam beskrajno lojalna. Zahvalna sam što me je učinio boljim čovekom. On je pošten, vredan i veoma ispravan u svakom smislu te reči. Sa njim se smejem, svojom ljubavlju i energijon upotpunio je moj život. Drugi muškarci me zaista ne zanimaju – izjavila je pevačica za Hello magazin marta 2015. godine.

Za svo ovo vreme Natašin bivši suprug Danilo Ikodinović, ne želi uopšte da se meša i komentariše novi bračni krah bivše supruge. Ipak, nekoliko godina nakon njihovog razvoda vaterpolisti su se smučile priče koje su izlazile u medijima, pa je rešio da progovori. On je tada otvorio dušu i rekao da mu je muka od cele priče koja se vrti oko njegove bivše supruge.

Otvorila dušu: Nataša Bekvalac otkrila kako danas izgleda njen odnos sa Dačom

- Razumem vaša pitanja i interesovanja, i ne ljutim se jer je to vaš posao. Povraća mi se od svega toga. Svestan sam da sam bio oženjen pevačicom, a ne bankarkom. Vodim skroz drugačiji život i nisam iz te priče. Ne interesuje me ništa u vezi s tim i stvarno bih vas molio da me zaobiđete. Znate da ne volim da govorim o privatnom životu, a još manje o svom propalom braku i bivšoj ženi. Neka radi ko šta hoće, niti me zanima, niti je na meni da nešto pričam - rekao je tada Dača.

Pevačicina i Dačina brakorazvodna parnica bila je veoma burna, puna neprijatnih situacija, a ona je čak pre sedam godina u jednom trenutku izgubila kontrolu i izazvala incident u advokatskoj kancelariji. Nataša je tada izgubila kontrolu i polupala šoljice za kafu i čaše sa vodom na stolu u kancelariji advokata Nemanje Aleksića. Međutim, nakon tog nemilog događaja, pevačica se sprijateljila sa Aleksićem, a sada ga je i angažovala kao svog advokata.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ivan vučićević/andreja damnjanović/ATA Images/arhiva/hello