Ljubav sa Anom potpuno promenila Vuka, a jednim je posebno očaran

Ljubav sa Anom potpuno promenila Vuka, a jednim je posebno očaran

Autor: | 15/02/2020

0

Ana Mihajlovski i Vuk Kostić  zaljubljeni i srećni

Posle dva meseca pisanja medija da su uplovili u ljubavnu vezu, Ana Mihajlovski i Vuk Kostić rešili su da potvrde svoju vezu tako što su zajedno, ruku pod ruku,  došli na premijeru drugog dela filma “Južni vetar”. Da je ljubav među njima iskrena, ali i čime je to lepa voditeljka očarala Vuka pa se, kažu, potpuno promenio, otrkiva izvor blizak glumcu

– Njih dvoje su kao dva zaljubljena tinejdžera. Uživaju u takvoj ljubavi da se i na ulici drže za ruke, ne obraćajući pažnju na znatiželjne poglede ljudi. Vuk se toliko promenio da je postao ozbiljniji, staloženiji i da je srećan kraj Ane kao nikada do sada. Svuda idu zajedno, a odlučili su da se zajedno pojave na premijeri jedne serije da bi potvrdili njihovu vezu i u javnosti. Vuk je neko ko je vrlo temperamentan, ali mu odgovara Anina energija. Imaju ista interesovanja i poglede na svet. Imaju dosta zajedničkih crta, a ljubav prema životinjama koje Ana neguje od detinjstva, Vuka je odmah kupila, osim njene lepote na koju nije mogao da ostane imun –kaže dobro upućen izvor za Blic

Kada su se upoznali, Vuk je znao da je Ana dama koja može da mu parira, pa su se prvo dopisivali neko vreme i na kraju izašli na večeru gde su shvatili da su jedno za drugo.

Vuk je neko ko nije baš fasciniran čitanjem novina, gledanjem televizije, dosta vremena provodi u prirodi i na vodi. Retko ide na gradska dešavanja, pa nije baš bio upoznat s tim da Ana jaše konja, što ga je posebno fasciniralo. Pošto su oboje veliki ljubitelji prirode, to ih je posebno kupilo jedno kod drugog  –naglašava izvor i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Mihajlovski Ana (@an_amihajlovski) дана 14. Феб 2020. у 3:28 PST


- Sa njihovom vezom su svi oduševljeni i podržavaju ih, kako sa Anine strane, tako i Vukovi prijatelji, mama i brat. Ana je neko ko svojim šarmom sve kupuje, pa je dobru komunikaciju uspostavila i sa Vukovim kolegama. Dešava se da idu i na zajednička druženja. Ana i Vuk planiraju i zajedničko putovanje, ali zbog njegovih čestih obaveza, moraju da ga odlože.

Voditeljka  u seriji “Igra sudbine”

Ana Mihajlovski je dobila priliku da glumi u seriji “Igra sudbine”, na Prvoj televizi.  Njoj je pripala uloga zavodnice i uporne karijeristkinje koja ne bira sredstva kako bi došla do cilja.

– Gluma je zabavan svet, ja sam se mnogo puta susretala sa glumačkim poslom. Priznajem da ne gledam televiziju, pa ni domaće serije – rekla je  nedavno Ana i dodala da je ulogu dobila preko dugogodišnje prijateljica i saradnice na TV projektima Marijane Mićić.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marijana Mićić (@micicmarijana) дана 30. Нов 2018. у 1:19 PST


-–Pozvali su me producenti serije na preporuku moje Mare (Marijana Mićić), koja je oduvek videla u meni talente kakve zapravo nemam. Ali zato služe prijatelji, jelda? Ovo je šala mala–  rekla je nedavno Ana.

 

Hellomagazin.rs Ata/Instagram