Velika proslava porodice Đoković: Jelena iznenadila izborom odeće (foto)

Velika proslava porodice Đoković: Jelena iznenadila izborom odeće (foto)

Autor: | 20/02/2020

0

Proslava porodice Đoković, Novaku najmijliji priredili iznenađenje

Novak i Jelena Đoković pre nekoliko dana su stigli u Beograd, a njihov dolazak izazvao je mnogo pažnje. Prvo su na sceni Atelja 212 napravili pravu feštu kada su, na iznenađenje publike, izašli na binu i zapevali ” Ti si moja čokolada, ja bih te ljubio”.  Publika je nastup bračnog para Đoković ispratila ovacijama, a Jelena je poručila da su te večeri slavili ljubav.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Feb 17, 2020 at 4:35pm PST

– Večeras smo slavili ljubav, dobročiniteljstvo i mlade ljude, buduće lidere naše zemlje uz divnu predstavu u Ateljeu 212 “Brod plovi” sa našim porodicama, prijateljima i donatorima Fondacije “Novak Đoković”. Pozvali su nas na binu i izazvali da pevamo. Novaku je dobro došla priprema na Sanremu, a ja…. pa ja prosto nemam opravdanje – napisala je Jelena u opisu videa koji je podelila na svom Instagram profilu.

Iznenađenje za Novaka - veliko slavlje i vatromet

U porodici Đoković ne manjka povoda za dobru zabavu i slavlja. Naime, sinoć su najuži članovi porodice napravili iznenađenje Novaku povodom velikog uspeha koji je postigao u Australiji-spektakularan  doček ispred restorana. Draga lica među kojima su majka Dijana i otac Srđan, muzika i vatromet učinili su da najbolji teniser sveta ne skida osmeh sa lica.

Uz njega je bila i supruga Jelena koja je i ovoga puta ostala verna svom svedenom stilu.  Ona  se odlučila za zanimljivu kombinaciju: iskombinovala je oversize sako, belu bluzu i crni šorts, a sve je začinila patikama.

Jelena Đoković gostovala u jutarnjem programu TV Prve, u kojem je govorila o značaju zapošljavanja mladih u Srbiji

Direktorka Fondacije Novak Đoković, gostovala je u jutarnjem programu TV Prve, u kojem je govorila o značaju zapošljavanja mladih u Srbiji.

–  Ostrašćena sam, mnogo volim mlade ljude, a pogotovo ove koji su osvešćeni, koji znaju šta žele i koji su ratnici za naša prava. Oni treba da utiču da radne pozicije koje razdvajaju porodice i koje su višesatne budu drugačije, oni zdravlje i kvalitet života stavljaju kao prioritet. Volim što kao takvi menjaju tržište rada Nemojte da se izgubite u potrazi za novcem, slavom i svim drugim titulama, već nastavite da budete autentična verzija sebe – rekla je tom prilikom Jelena i istakla da je ponosna na svog supruga.

- Bio je sjajan, dva sata je imao druženje s novinarima i bio je fantastičan. A baš sam ponosna na njega! Amore - nazvala je Jelena Noleta nadimkom kojim ga oslovljava.

Hellomagazin.rs Ata/Instagram