Jovana Mišković trudna: Ćerka Antonina dobiće sestru u avgustu

Jovana Mišković trudna: Ćerka Antonina dobiće sestru u avgustu

Autor: | 04/03/2020

0

   

Pop pevačica Jovana Mišković i njen suprug, biznismen Marko Mišković, očekuju drugo dete

Prelepa pevačica  besprekornog glasa ne voli da se pojavljuje u  medijima ako za to nema dobar povod.  Za seriju “Južni vetar 2”, koja je nedavno počela sa emitovanjem, snimila je uvodnu špicu "Pazi se",a pesma je za kratko vreme postala veliki hit. Ipak, nije samo to razlog osmeha na Jovaninom licu. Naime, ona je u ekskluzivno za "Story " otkrila da je u drugom stanju i da će njena i Markova ćerka Antonina u avgustu postati starija sestra.

Ona i njen suprug u avgustu će postati roditelji još jedne ćerke, a  Jovana je ispričala da još nije odabrala ime, da će joj povedena iskustvom sa prvom ćerkom kupiti praktične, a ne moderne stvari, ali i da će je, kada malo poraste, učiti da se sama bori kroz život i donosi ispravne i dobro promišljene odluke. Jovana je otkrila da u trudnoći nema jutarnje mučnine.

Jovana Nikolić: Marku ne bih oprostila prevaru

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jovana Nikolić Mišković (@jovananikolicmusic) on Jan 31, 2020 at 2:34pm PST


– U trudnoći nemam te čuvene mučnine. Prva tri meseca protekla su mi mirno, osim što sam povremeno imala glavobolje i nesanice –  rekla je Jovana koja je i ranije govorila da im je proširenje porodice želja.

– Ne planiramo da Antonina bude jedinica, samo sam želela da napravim odgovarajuću razliku u godinama između dece. Naša ćerka iziskuje dosta pažnje, ali sada već sama traži batu ili seku, pa svakako nećemo ostati na jednom detetu – otkrila je Jovana.

Jovana: Marko i ja smo se naprosto našli 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jovana Nikolić Mišković (@jovananikolicmusic) on Jan 1, 2018 at 2:26am PST

Pevačica Jovana Nikolić i njen suprug, biznismen Marko Mišković pre više od deceniju započeli su svoju ljubavnu priču, kada su nakon višegodišnjeg prijateljstva uplovili u vezu koju su 27. januara 2015. godine krunisali brakom. Uprkos brojnim iskušenjima i turbulencijama s kojima su se suočavali tokom godina ljubavi, njihov odnos postajao je sve snažniji.

Kao kruna bračne sreće, 22.3. 2013. godine  na svet je došla njihova ćerka Antonina, koja je ubrzo postala mezimica cele porodice.  Iako postoji mišljenje da ljubavna vatra u dugogodišnjim vezama vremenom obično ima sve slabiji plamen, Jovanina i Markova samo je dobila na intenzitetu.

– Odnosi se uvek menjaju, prvih nekoliko godina postoji neka zanesenost, a posle se sve stabilizuje. Vremenom dođu i problemi, poznato je da smo ih i mi imali, a posle toga jača prijateljstvo koje imate sa partnerom. Generalno, zajednica je sve snažnija tokom godina koje ste proveli skupa – objasnila je Jovana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jovana Nikolić Mišković (@jovananikolicmusic) on Nov 7, 2016 at 9:06am PST


Ona dodaje da je njen suprug uvek iznova osvaja.

– Ne bih to mogla da objasnim u jednoj rečenici, nas dvoje naprosto smo se našli. Kada ljubav nastane iz prijateljstva, to je potpuno drugačiji tip veze – kaže ona.

Hellomagazin.rs Ata/Instagram