Kejti Peri i Orlando Blum čekaju prinovu, ali venčanje moraju da odlože

Kejti Peri i Orlando Blum čekaju prinovu, ali venčanje moraju da odlože

Autor: | 07/03/2020

0

Kejti Peri i Orlando Blum otkazali venčanje

Tek što je muzička zvezda Kejti Peri potvrdila da joj se ostvario najveći san, i da ona i njen verenik, glumac Orlando Blum, očekuju dete,  došlo je do promene plana oko venčanja koje je trebalo da se organizuje ovog leta u Japanu, pred 150 biranih zvanica. Žarko su želeli da sudbonosno "Da" izgovore u zemlji izlazećeg sunca, ali to se, po svoj prilici, neće dogoditi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TN Estilo (@estilotn) дана 6. Мар 2020. у 8:29 PST


Zaljubljeni par je najpre započeo s organizacijom venčanja za decembar 2019, ali su onda shvatili da žele letnje venčanje u Japanu, koji za njih ima posebno značenje. Naime, tamo su se pomirili na dočeku Nove 2018.  godine, nakon kratkog prekida. Međutim, sada im je neizvesnost oko situacije sa epidemijom korona virusa poremetila planove.

 Pevačica je srećne vesti potvrdila u spotu za svoju novu pesmu "Never Worn White"

– Jako sam uzbuđena i srećna. To je tajna koju sam najduže morala da čuvam. Pa sam odllučila da srećnu vest podelim putem muzike – rekla je preponosna pevačica.

View this post on Instagram

 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on Feb 15, 2020 at 1:27am PST

– Tako mi je drago što se više ne moram da skrivam stomak ili nosim veliku torbu – napisala je Keti na Tviteru samo nekoliko minuta nakon premijere spota.

Ovo je pevačicino prvo dete, dok Orlando ima sina Flina Kristofera Bluma (9) iz braka sa manekenkom Mirandom Ker (36).

Orlando Blum zaprosio pevačicu dijamantskim prstenom vrednim pet miliona dolara

Tokom veze par je prolazio kroz brojne krize. Ljubavnu romansu počeli su posle dodele Zlatnih globusa u januaru 2016. godine, kada su prvi put zajedno viđeni u javnosti. Godinu dana kasnije su se rastali, ali su ipak 2018. godine odlučili da se pomire. Na Dan zaljubljenih 2019. godine glumac poznat po blokbasterima “Gospodar prstenova”, “Pirati s Kariba” i “Kraljevstvo nebesko” zaprosio je muzičku zvezdu prstenom vrednim pet miliona dolara.

Prema pisanju magazina People, Blum je, u maniru džentlmena, prvo prišao pevačicinim roditeljima, zatražio ruku njihove kćerke i dobio blagoslov.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on Feb 15, 2019 at 2:07am PST


Inače, Keti je pre Orlanda bila udata za engleskog komičara Rasela Brenda (44), ali ga je nakon 14 meseci napustila. On je u nedavno objavljenoj knjizi “Mentors: How to Help and Be Helped” detaljno opisao gadan razvod s popularnom kantatutorkom, istakavši da mu je slomila srce.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on Oct 12, 2019 at 11:56am PDT


–  Udala sam se kad mi je bilo 25. Sada mi je 34. To je bilo pre skoro deset godina. Mislila sam "jedna osoba celi život" i nisam bila sigurna da je ta ideja dobra za mene. Toliko sam drugačija sada nego što sam bila  –rekla je Keti jednom prilikom, koja je koja je u poslednje vreme često izjavljivala kako jedva čeka da postane majka.

Pogledajte spot u kojem Keti otkriva da je u drugom stanju:

Hellomagazine.rs Guliver/Getty

Pročitajte još

Najnovije vesti