Težak porodični trenutak: Razlog koji je ponovo spojio Breda i Anđelinu

Težak porodični trenutak: Razlog koji je ponovo spojio Breda i Anđelinu

Autor: | 10/03/2020

0

Anđelina Džoli progovorila o teškom trenutku za njihovu porodicu

Kada je u septembru 2016. godine Anđelina Džoli podnela zahtev za razvod od Breda Pita, zbog, kako je navela, zdravlja porodice, javnost je bila iznenađena.

Način na koji je formulisan razlog zbog kojeg želi razvod nagoveštavao je da su problemi bili nepremostivi. S druge strane, neki su tvrdili da je to samo manipulacija poznate glumice, koja je bolesnom ljubomorom sputavala supruga.

Nakon razvoda, bivši supružnici su nastavili dalje sa svojim životima, a najviše pažnje su posvećivali njihovoj deci. Ni tri godine kasnije Bred i Anđelina nisu uspeli da nađu zajednički jezik, ali oko jednog su složni - deca su im na prvom mestu, pa su ih tako zdravstveni problemi sa kojima su se njihove ćerke nedavno susrele ponovo spojio u ulozi brižnih roditelja.

Spremna na sve: Anđelina Džoli želi da otkrije najmračnije tajne Breda Pita i uništi mu karijeru

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ???????? ????? (@angelinajolie_faaan) on Mar 9, 2020 at 5:46pm PDT

– Poslednja dva meseca bila sam suočena sa zdravstvenim problemima mojih ćerki. Najprije je na operaciji završila moja najstarija ćerka, 15-godišnja Zahara, a onda je nekoliko dana kasnije i mlađa ćerka  Šiloh morala da operiše kuk – rekla je Anđelina u emotivnom eseju za Time.

Neizmerno sam ponosna na svoje ćerke kada gledam koliko su brižne jedna prema drugoj. Najvažnije im je bilo da jedna drugoj pomognu  i potpuno su se posvetile jedna drugoj. Osećale su se ispunjeno jer su mogle jedna drugoj da pomognu. I to je ljubav.

– One razumeju koliko je važno imati podršku kada prolaziš kroz probleme sa zdravljem i koliko moraju da budu ponosne na svoje ožiljke i strpljive u periodu kada se oporavljaju –dodala je Anđelina koja je uz svoje ćerke bila neprestano u bolnici.  Spavala je uz njih u istoj sobi i sve vreme je bila u pidžami.

Bred Pit propustio dodelu BAFTA nagrada zbog ćerki

– Možda više nisu zajedno kao ljubavni par, ali posebnu pažnju pridaju roditeljstvu. Bred ipak nije ništa rekao javno, ali je zato Anđelina govorila o ovom teškom periodu za porodicu.  o teškom razdoblju za obitelj. Oboje su pokazali da su brižni roditelji – rekao je izvor.

Da li vas iznenađuje? Majka Breda Pita ne podnosi bivšu snajku Anđelinu

Uz roditelje u bolnicu su dolazili i ostala braća i sestre.

– Bili su strpljivi i voljni da pomognu. Donosili su karte za kartanje i igrali, zaista se vidi da su jako bliska porodica. Anđelina je bila posebno fokusirana na to da Zahara i Šiloh što brže ozdrave – svedoči izvor  za Izvor za "E! News"koji se tada našao u bolnici.

 

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram

Najnovije vesti