Velika radost: Severina i Igor imaju razlog za sreću

Velika radost: Severina i Igor imaju razlog za sreću

Autor: | 01/04/2020

0

Severina i Igor Kojić slave pet godina ljubavi

Kada je, u maju 2015. godine, jedna od najvećih zvezda regiona Severina Vučković priznala da je srećno zaljubljena i da se zabavlja sa Igorom Kojićem, malo ko je toj ljubavi predviđao sjajnu budućnost.

I mediji i javnost osudili su njihovu vezu na propast, pre svega zbog razlike u godinama. Naime, popularna pevačica starija je od nekadašnjeg golmana petnaest godina.

Iako je Severina izjavila da je zaljubljena do ušiju i da joj se čini da to traje čitavog života, mnogi su njenu novu romansu smatrali još jednom prolaznom avanturom.

Međutim, uprkos svim izazovima, oni su svoju ljubav uspeli da sačuvaju, pa sada slave pet godina ljubavi. Severina je ovaj dan obeležila i na društvenim mrežama, gde je uz zajedničku fotografiju suprugu uputila dirljive reči.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Severina (@severina) дана 1. Апр 2020. у 12:38 PDT

Pet godina ljubavi, sreće, poštovanja, vere, pet godina divnog života. Volim te radosti moja napisala je Severina.

Tajno venčanje u Istri

Severina je daleko od očiju javnosti izgovorila sudbonosno "da" svom izabraniku Igoru Kojiću, na tajnom venčanju u Istri 25. septembra 2015. godine.Ceremoniji je prisustvovao mali broj zvanica, a novinari i fotografi nisu imali pristup.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Igor Kojić (@igorkojic) дана 29. Сеп 2015. у 10:57 PDT

Raskošno svadbeno veselje priredili su u jednom beogradskom hotelu 22. novembra 2015. godine,a njihove goste su između ostalog zabavljali Lepa Brena, Petar Grašo, Aca Lukas, Saša Matić.. ..

Kakva je bila atmosfera na venčanju Severina je pokazala četri godine kasnije u spotu za pesmu " Kuma".

Severina izgubila starateljstvo nad sinom Aleksandrom krajem prošle godine

Iako joj u braku sa Igorom Kojićem cvetaju ruže Severina je najveći životni udarac doživela na izmaku prošle godine kada je nakon višegodišnje borbe za starateljtsvo nad sedmogodišnjim sinom Aleksandrom, dete na izmaku prošle godine nepravosnažnom odlukom suda pripalo ocu Milanu Popoviću.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HELLO! Magazin (@hellomagazinsrbija) дана 28. Нов 2019. у 5:19 PST


Severina ima pravo da naslednika viđa nekoliko puta nedeljno i svakog drugog vikenda, i ona tu odluku suda poštuje. Pevačica ne skriva koliko joj je ova odluka teško pala,a posebno sada, kada zbog pandemije koronavirusa, sina ne može da vidi ni u previđenim terminima,

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Severina (@severina) дана 17. Мар 2020. у 9:00 PDT


– [Ljubav u doba korone] Veliki pisac Gabrijel Garsija Markez napisao je predivno delo ‘Ljubav u doba kolere’. Ja nisam nikakav veliki pisac, ali ću opisati kako izgleda ljubav u doba korone. Ja sam jedna mama kojoj je sedmogodišnji dečak pre 117 dana iščupan iz zagrljaja i odveden iz svog krevetića. Ja sam samo jedna mama koja se u tih 117 dana budila u suzama svih tih dana, osim možda 10, koliko je u tri i po meseca prespavao u našem domu. Sanjala sam ga i noćas… I plakala… Neopisiva bol, pomešana osećanja zbog koronavirusa i patnji ljudi koji su oboleli, a ne znaju zašto. Ne znamo ni kako se leči, ni koliko će ovo trajati, nema leka… Moj “koronavirus” traje od 28.11.2019, kada sam saznala da mi je sin, koji je od rođenja sa mnom, koji je sa mnom živeo u sreći i veselju, okupan ljubavlju, jednom nepravomoćnom merom i presudom koja je došla kao korona, ne zna se zašto ni kako, oduzet –  pisala je Severina na svom Instagram profilu.

Hellomagazin.rs Ata/Instagram
Tagovi: severina