Anastasija ispričala svoj najveći blam: Došlo mi je da se ubijem

Anastasija ispričala svoj najveći blam: Došlo mi je da se ubijem

Autor: | 02/04/2020

0

Anastasija Ražnatović otkrila je na Instagramu kada joj je bilo najneprijatnije u životu, kao i zbog čega više ne traži savete od drugih ljudi 

Iako je pre nekoliko dana izbacila svoj novi singl, Anastasija Ražnatović, porodočni dom u Beogradu  ne napušta već nedeljama. Ona i njen tim pre vanredne situacije vredno su radili na ekranzaciji nove pesme, a onda je odlučila da istu predstavi publici uprkos tome što smo svi u izolaciji.

Numera "Volim te" u rekordnom roku postala je jedna od najtražaniji na Jutjubu, pa pohvale i komplimenti ne prestaju da stižu na Anastasijin račun.

Anastasija Ražnatović  u epizodi "Istina - izazov"

A kako bi vreme u izolaciji sebi, a pre svega svojim fanovima, učinila zanimljivijim pevačica je odlučila da zaigra popularnu igru "Istina - izazov".

Jedno od postavljenih pitanja bilo je i "Šta je najgluplja stvar koju si uradila da bi se svidela nekome?".

Anastasija je odlučila da ispriča svoje iskustvo koje joj nikako nije ostalo u lepom sećanju. Ona je poslušala savet prijateljice i to samo zato što je smatrala da ima više iskustva, jer je starija. Ali to ju je koštalo...

Anastasija Ražnatović: Mami je bilo krivo kada sam se odselila iz porodičnog doma

- To je bilo kada sam imala 12-13 godina i jako mi se sviđao jedan dečko. U tom momentu sam bila sa jednom drugaricom koja je četiri godine starija od mene i samim tim sam mislila ona je iskusnija, je l', zna kako treba... Ja sam užasno želela da se i ja njemu njemu. Naravno, nisam imala pojma da li mu se sviđam ili ne - započela je ona svoj odgovor na postavljeno pitanje i nastavila:

- I onda me je ta drugarica posavetovala da mu pošaljem stih iz pesme. Da mu tako dam do znanja da mi se sviđa i da znam odmah na čemu sam... I onda sam ja njemu poslala sledeći stih: "Umetnik u ljubavi, ako si onda mi se javi"...

Specijalni poklon za dragog: Anastasija Ražnatović blistala na rođendanskoj proslavi dečka Đorđa Kuljića (video)

Međutim, situacija nije išla kako je ona želela...

- Malo je reći da mi se čovek nije javio posle toga. Mislim da se posle toga nismo ni videli, ni čuli. Tako da me je zaista super posavetovala i želela sam da se ubijem posle toga - ispričala je iskreno Ražnatovićeva, koja od tada savete ne prima od bilo koga.

Anastasija - Neko mi kaže da ličim na majku, neko na oca

Jedno od pitanja bilo je i "Na koga više ličiš, na mamu Cecu ili na tatu Željka"?

Mlada pevačica dala je odgovor, koji je odmah izazvao reakcije.

Anastasija Ražnatović: Biću tetka kakvu ja imam – najbolja na svetu!

foto: Mirko Tabašević

- Mišljenja su podeljena, neko mi kaže da ličim na majku, neko na oca. Kada se našminkam i sredim ličim na mamu, ali imam više tatinih gena. Eto, ljudi misle da sam hladna i nedostižna, da ih gledam sa visine, a zaista nisam takva. I tata je ostavljao takav utisak - odgovorila je Anastasija i odmah dobila reakciju svoje majke.

- Šta pričaš bre? Ista si ja - napisala je Ceca.

Anastasija Ražnatović neće duet sa mamom: Želim da budem potpuno fokusirana na solo karijeru! (video)

foto: Mirko Tabašević
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti