Kejti Peri i Orlando Blum otkrili pol bebe (foto)

Kejti Peri i Orlando Blum otkrili pol bebe (foto)

Autor: | 06/04/2020

0

Kejti Peri i Orlando Blum oduševljeno su sa čitavim svetom otkrili da li će dobiti dečaka ili devojčicu 

Pevačica Kejti Peri ovih dana uživa u blagoslovenom stanju, a njena jača polovina, holivudski zavodnik, Orlando Blum, trudi se da sve funkcioniše kako treba.

Iako se nalaze u karantinu u svom domu u Americi, Kejti Peri i Orlando Blum, odlučili su da svim pratiocima putem Instagrama ulepšaju ove mračne dane usled pandemije koronavirusa.

Kejti i Orlando su na presladak način obelodanili da će dobiti ćerku.

- Devojčica je - presrećno je napisala Kejti pored fotografije.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели KATY PERRY (@katyperry) дана 3. Апр 2020. у 8:32 PDT

Trudna Kejti Peri u potpunoj panici, zaključala se u sobu

Međutim, iako je veoma srećna što će se ostvariti u ulozi majke, pevačica je više nego zabrinuta. Čitava situacija oko širenja koronavirusa, Kejti je dovela do opšteg stanja straha i panike.

Ona je odlučila da otkaže sve koncerte, konferencije za štampu i pojavljivanja u javnosti i potpuno se povukla u svom dom, navodi "Daily Mail".

Ovu odluku donela je tokom boravka u Australiji, gde je odlučila da se zatvori u hotelsku sobu. Zatim je u pratnji telohranitelja napustila ovu zemlju i vratila se u Ameriku u svoj dom.

Pročitajte i: Kejti Peri otkriva tajnu svoje lepote

Kejti Peri zabrinuta za svoje i zdravlje svoje bebe

Kako piše ovaj medij, Kejti nije baš tek tako postala panična. Naime, tokom njenog boravka u Autraliji ustavnovljeno je da su dvojica zaposlenih u Kejtinoj diskografskoj kući u ovoj zemlji zarženi koronavirusom.

Svi zaposleni koji su bili u kontaktu sa njima morali su u hitnu izolaciju, a trudna Kejti Peri je na aerodrom došla tako što je jastukom prekrila lice i stomak. Ukrcala se u prvi avion za Ameriku i od kako je stigla, ne napušta svoj topli dom.

Tek što je muzička zvezda potvrdila da joj se ostvario najveći san, i da ona i njen verenik, glumac Orlando Blum, očekuju dete, došlo je do promene plana i oko venčanja. Ono je trebalo da se organizuje ovog leta u Japanu, pred 150 biranih zvanica.

Kejti Peri i Orlando Blum žarko su želeli da sudbonosno “da” izgovore u zemlji izlazećeg sunca, ali to se, po svoj prilici, neće dogoditi. Razlog je, takođe, celokupno stanje u svetu zbog opasnog virusa.

Pročitajte i:  Kejti Peri i Orlando Blum odlučili da svojoj ljubavi daju novu šansu

I Orlando Blum spakovao kofere i pohitao kući 

Pre samo nekoliko dana i slavni holivudski glumac otkrio je da se prekida snimanje serije "Carnival Row", koje se odvijalo u Pragu. On je istakao da žuri da se vrati kući u Sjedinjene Američke Države, pre nego što se zatvore granice za sve one koji dolaze iz Evrope.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom) on Feb 23, 2020 at 9:01am PST


- Ovo je doviđenja od nas, budući da idemo kući u karantin. Idemo kući, u Sjedinjene Američke Država, bar ja idem kući u Ameriku, jer želimo da stignemo tamo pre karantina. Srećno svima, budite bezbedni, u samoizolaciji. Deluje ludo ova situacija sa koronom, ali radite pravu stvar vi i vaše porodice i ostanite bezbedni - rekao je Orlando.

Pročitajte i: Keti Peri i Orlando Blum - Zaprosio me u helikopteru, kao u filmu o Džejmsu Bondu

hellomagazin.rs guliver/getty, instagram